USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Королева спорту: перший день чемпіонату України з легкої атлетики у Луцьку. Фоторепортаж

18 Червня 2021 22:47
В обласному центрі Волині минув перший день чемпіонату України, який офіційно відкрили сьогодні на стадіоні «Авангард». Змагання триватимуть до 20 червня.

Луцьк вчергове приймає чемпіонат України з легкої атлетики, втім ці змагання особливі тим, що вони є фінальним акордом перед Олімпійськими іграми у Токіо. Тож вболівальники зможуть побачити на доріжках та секторах «Авангарду» чимало топових спортсменів.

Сьогодні особлива увага волинян була прикута до сектору метання молота. Очікувано, волинянка Ірина Климець перемогла усіх суперниць, метнувши молот на 69 метрів. До слова, Ірина вже кваліфікувалася на Олімпіаду.

Також відбулися фінали у штовханні ядра серед чоловіків, стрибках у висоту серед жінок, а також фінали на 100 метрів та 110 метрів з бар’єрами серед чоловіків та жінок.

А завтра особлива увага вболівальників буде прикута до сектору зі стрибків у висоту, де змагатимуться Юлія Левченко, Ярослава Магучіх та Ірина Геращенко, та до сектору з стрибків у довжину – тут фавориткою є Марина Бех-Романчук.

Яким був перший день чемпіонату України з легкої атлетики на луцькому «Авангарді» - у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus