USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кошти за скасоване пробне ЗНО можна перерахувати на потреби ЗСУ

23 Вересня 2022 06:11
Через війну в Україні скасовано проведення не лише традиційного ЗНО, а й пробного. Людям, які зареєструвалися для проходження пробного ЗНО, повернуть частину сплачених, але не використаних для підготовки тестувань коштів. Ці гроші також можна буде спрямувати на потреби ЗСУ.

Сума, що підлягає поверненню, залежатиме від регіону, де вступник планував проходити тестування. Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти (УЦОЯО).

«Набув чинності Порядок повернення невикористаної частини коштів, сплачених за участь у пробному ЗНО-2022, затверджений Міністерством освіти і науки України. Отже, учасники пробного тестування можуть не лише повернути кошти на особистий банківський рахунок, а й перерахувати їх на підтримку Збройних сил України», — йдеться в повідомленні.

Для повернення або перерахунку коштів учасники мають:

- авторизуватися на спеціальному сервісі на сайті Українського або відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти, зазначивши назву регіонального центру, якому було сплачено за послугу, логін та пароль доступу до персональної сторінки учасника пробного ЗНО;

- вибрати, куди перерахувати кошти: на підтримку Збройних сил України чи на особистий рахунок.

Якщо учасники бажають перераховувати кошти на підтримку Збройних сил України, то за допомогою цього сервісу вони мають підтвердити згоду на переказ коштів, зазначивши свої прізвище та ім’я так, як зазначили під час реєстрації для участі в пробному ЗНО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 23 Вересня 2022 08:06
заклики до партнерів, пересічних українців. держава/влада коли почне виконувати покладені на неї функціїї? гроші за свої дії/бездіяльність вони стабільно отримують

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus