USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Ковель отримав чергову гуманітарну допомогу від німецького благодійника

23 Листопада 2022 16:53
У непростій воєнні часи ковельчани мають підтримку і отримують допомогу від закордонних партнерів.

Постійно на зв’язку з Ковелем великий друг міста, голова благодійного товариства «Допомога дітям Ковеля» з німецького Вальсроде Міхаель Хааке. Про це інформують у Ковельській міській раді.

Він постійно цікавиться, чим може бути корисним, що необхідно містянам. Він збирає кошти, допомогу, сам вантажить фури і відправляє їх в Україну.

Днями Ковель отримав черговий гуманітарний вантаж з Вальсроде. Це генератор, продукти харчування, засоби гігієни, флісові светри для наших захисників.
Читати ще: Ковель отримав техніку від німецького міста-партнера Вальсроде

«Кожна така допомога – це неоціненний внесок у підтримку життєдіяльності громади та забезпечення необхідним військовослужбовців. Ковельчани завжди будуть вдячні усім, хто наближає нашу перемогу, усім, хто підтримує Україну в цей складний час, – зазначає міський голова Ігор Чайка. – Спасибі тобі, Міхаелю. Ти давно став ковельчанином. Ми знаємо, як тобі болить все те, що нині відбувається в Україні. Нехай твої доброта і щедрість повернуться до тебе сторицею».
Упродовж цього року також завдяки Міхаелю Хааке Ковельське МТМО отримало реанімобіль, ГО «Реабілітаційний центр» – бус для перевезення маломобільних груп населення, рятувальники – пожежний автомобіль, МЦ «Спорт для всіх» – трактор John Deere Herbie 400 для обслуговування футбольних полів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus