USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Кожному району на Волині – свій депутат

30 Грудня 2015 18:34
Відповідального депутата за кожен район у Волинській області визначили у політичній партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП». Відтак, у кожному з 16 районів Волині працюватиме по одному депутату.

Про це повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

До облради від Любешівського району обрали підприємця Миколу Бущука, Маневицького – директора ДП «Волиньторф» Івана Киричика, Ківерцівського – підприємця Олександра Омельчука, Камінь-Каширського – директора районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Анатолія Філюка. У цих громадах відповідно працюватимуть саме ці депутати. За Луцьком та Луцьким районом закріпили Віталія Кварцяного (головний тренер футбольного клубу «Волинь»).

За роботу з громадою в Іваничівському районі та місті Нововолинську відповідатиме Ірина Вахович (завідувач кафедри фінансів Луцького національного технічного університету), у Турійському районі – Олександр Зінчук (хірург Волинської обласної клінічної лікарні), у Володимир-Волинському районі та місті Володимирі – голова Волинського УКРОПу Вячеслав Рубльов, у Локачинському районі – Ірина Констанкевич (заступник голови правління фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк»), у Старовижівському – Олександр Курилюк (радник голови правління фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк»), у Любомльському – Сергій Леонтьєв (підприємець), у Рожищенському – Любов Ліпич (декан інституту економіки та менеджменту Східноєвропейського національно університету імені Лесі Українки), у Горохівському – Григорій Павлович (голова Волинської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану), у Шацькому – Віктор Радчук (директор департаменту ліквідаційних процедур ПАТ «Західінкомбанк»), у Ковельському районі та місті Ковель – Петро Савчук (ректор Луцького національного технічного університету), у Ратнівському – Надія Хвищун (декан факультету бізнесу Луцького національного технічного університету).

Раніше Інформаційне агенство Волинські Новини писало про те, що відповідальних депутатів від УКРОПу за округи у Луцьку призначили у фракції УКРОП Луцької міської ради. Вони контактуватимуть та прийматимуть усіх мешканців міста, незалежно від того, від якого округу обрані.

Більше того, 4 з 15 обранців громади здійснюватимуть прийом громадян не лише у визначені дні, а щодня – на базі Офісів розвитку кварталу Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», який вже з січня буде називатися «Тільки разом».

Зазначимо, що у Волинській обласній раді представники політсили отримали 17 депутатських мандатів, 12 з яких – по виборчому округу, який територіально охоплює місто Луцьк.

«Відповідального за кожен район ми визначили з метою запровадження системи організації роботи з громадянами на високому рівні, аби детально вивчити проблемні питання сіл, селищ та міст та запропонувати дієві шляхи їх вирішення», – пояснив голова Волинського УКРОПу Вячеслав Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Володимир Показати IP 30 Грудня 2015 18:45
Виборці кожного району голосували за певного депутата, але в силу "хитрого" виборчого закону, депутатами сталиьчужі висуванці. "Спасибі" Гройсману і Порошенку за такі "вибори"
Ірина Таран Показати IP 30 Грудня 2015 19:38
Таким чином партія знатиме про проблеми кожного району, міста чи маленького села
??? Показати IP 30 Грудня 2015 19:51
Уполномочені НКВД?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus