USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кулик розкрив корупцію в Генпрокуратурі на 10 млрд. Документи

25 Квітня 2019 07:00
У рапорті начальника відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях Генпрокуратури України К.Г. Кулика від 24 квітня на ім’я генпрокурора Луценка розкривається створена під керівництвом Луценка схема по розвалу кримінальних справ на десятки мільярдів гривень і зняття підозр із тих, хто ці гроші привласнював.

Про це йдеться на каналі Дубінського в Youtube.

Спеціалізований військовий прокурор Кулик під час розслідування справи банди Януковича висував підозри найближчому оточенню Петра Порошенка: Гонтаревій, Філатову, Ложкіну, Стеценку тощо. Своєю чергою, генпрокурор Луценко своїми рішеннями анульовував ці підозри. Допомагав йому в цьому його заступник Єнін.

У рапорті від 24 квітня 2019 року прокурор Кулик пише, що заступники генпрокурора Єнін та Стрижевська, використовуючи службове становище, намагаються впливати на слідчу групу у справі Януковича, замінити слідчого, а також створити такі умови, аби не висувалися підозри фігурантам у крадіжці 400 млн доларів у НАК «Нафтогаз України». Це - Бакулін, Фролов та Ігнатченко. Так звана справа «вище Бойка», – зазначає Дубінський.

Так ось, аби цим фігурантам не висувалися підозри, генпрокурор Луценко та його заступники Єнін та Стрижевська втручаються в розслідування, викликають Кулика «на килим» (про це йдеться у рапорті – ред.), намагаються створити умови для заміни слідчого внутріслідчої групи. Тим часом, адвокати Бакуліна доносять прокурору інформацію про те, що Бакулін уже зі всіма домовився про те, що йому не будуть висувати підозри, тому що він буде фінансувати нову партію Порошенка. У рапорті Кулика на ім'я генпрокурора про це і йдеться, що, використовуючи своє службове становище, сам генпрокурор Луценко, а також його заступник Єнін, тормозять розслідування справи. Єнін намагається забрати розслідування в Кулика. Заступник генпрокурора Стрижевська в інтересах депутата БПП Олександра Грановського намагається змінити слідчу групу.

Генпрокурор зі своїми заступниками в інтересах юриста Ігоря Кононенка депутата БПП Олександра Грановського розвалюють справу на 11 млрд гривень, щоби підозрювані занесли гроші в касу БПП. Сьогодні генеральний прокурор Луценко на своїй сторінці у Фейсбуці написав про те, що він чекає повернення Януковича.
Парадокс цієї ситуації полягає в тому, що саме Кулик розслідує справу Януковича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцьк Показати IP 25 Квітня 2019 07:28
Першим за Януковича потрібно посадити самого цього алкоголіка Луценка. Де ви таке хоч в одній європейській країні бачили, щоб під генерального прокурора держави спеціально виносили закон, що він не зобов’язаний мати юридичну освіту. Посадіть спочатку внутрішніх ворогів: Порошенка, Луценка, Парубія, Гройсмана і т.д..
21 Показати IP 25 Квітня 2019 09:23
Порошенко все для народу робив! да, їб%ани??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus