USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Купуй новинку від Теремно та вигравай тостер до тоста*

13 Жовтня 2020 16:12
Осінь – пора теплих обіймів, гарячого чаю і сніданків в родинному колі. З приходом холодів хочеться чогось ситного та смачного, але все ж таки – корисного.

Наприклад, можна приготувати бутерброди, підсмажені в тостері замість сковорідки з олією. Такий варіант менш шкідливий для фігури, проте не менш смачний.

Підприємство "Теремно" створило тост «Ранковий» для доброго ранку, гарного настрою та ідеальних сендвічів. З тоненькою скоринкою, пухким ніжним м’якушем та зручною формою. Його можна брати з собою на роботу чи як перекус для малечі до школи. А якщо готуватимете з такого хлібчика смачні та хрумкі тости, ви не тільки будете ласувати смачненьким, але й робити багато корисного для свого організму.

Щодо користі тостів, перш за все необхідно розуміти, що користь хліба (підсушеного чи ні) напряму залежить від кількості вжитого продукту на добу. Пам’ятайте, що норма хліба для дорослої людини до 300 г. А це значить, що декілька хрумких тостів вам не нашкодять.

Сушені скибочки у тостері готуються без олії чи масла, а тому мають ту ж саму калорійність, що і свіжий хліб. А саме - близько 280 Ккал на 100 г. Звичайно, якщо додавати до сендвіча ще й масло, варення чи сир, то калорійність такого бутерброда значно збільшиться.
Також після обробки у тостері борошняні вироби стають не такою важкою їжею, а на їхнє перетравлення витрачається більша кількість енергії та калорій.

Найбільш корисними тостами вважаються вироби незначного підсмажування, саме тому Теремно радить обирати середній режим температури під час роботи пристрою.

Хлібчик для приготування смачних тостів можна обирати на свій смак, головне, щоб він був свіжий (звертайте увагу на термін придатності), виготовлений з натуральних складників та від надійного виробника.

А якщо у вас немає тостера, не біда, адже Теремно проводить розіграш аж десяти тостерів для своїх споживачів. Виграти можна, купивши смачну новинку – тост «Ранковий», а також заповнивши акційний купон, що знаходиться на упаковці.

Умови участі у розіграші:

– купуй хліб «Тост Ранковий» з акційним купоном;

– виріж купон та впиши туди своє ім’я і номер телефону;

– залишай купон у точках фірмової торгівлі Теремно та очікуй на розіграш 31 жовтня!

Акція триватиме з 2 до 27 жовтня.

Офіційні умови акції за посиланням: https://hlibinvest.com.ua/novini/

Теремно Хліб бажає вам перемоги у конкурсі та смачних сніданків щодня.

Акція триває до 27 жовтня включно і вже 31 числа оберуть переможців. Успіху!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus