USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Квіткарі у центрі Луцька обурені через заборону торгівлі

8 Листопада 2016 16:21
Для того, щоб врегулювати конфлікт з підприємцями, які торгують квітами у центрі Луцька та не бажають змінювати місце торгівлі, залучать посадовців міськради.

Про це йшлося під час оперативної наради в першого заступника Луцького міського голови 8 листопада.

Секретар Луцької міськради Юлія Вусенко повідомила, що під час прийому громадян до неї звернулися підприємці, які торгують квітами поблизу центрального універмагу. Їм повідомили про те, що розпорядження міського голови про те, що вони можуть тимчасово здійснювати підприємницьку діяльність, вже не діє. Оскільки у місті вже побудований квітковий ринок, підприємцям пропонують визначитися з тим, де вони здійснюватимуть торгівлю. Підприємці були цим обурені, тож завтра депутати та посадовці міськради зустрінуться з ними. Взяти участь у зустрічі запрошують представників департаменту муніципальної поліції, управління земельних ресурсів, управління містобудування та архітектури та управління розвитку підприємництва та реклами.

Нагадаємо, що нещодавно перенести квітковий ринок просили мешканці будинку, розташованого поряд. Це питання неодноразово піднімали у запитах депутати міськради. Різноманітні варіанти перенесення квіткового ринку пропонували торік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанка Показати IP 8 Листопада 2016 17:53
Через рік там буде 12 поверховий будинок, усе вже продано
Квітка Показати IP 8 Листопада 2016 18:49
Чому 12-ти,а не 16-ти.Ця прибудинкова територія належить мешканцям будинку.Чому вони мають дивитись на той бардак і місиво кругом.Центр міста,а пройти неможливо.Бульдозером знести все і по тому.
Всезнайко Показати IP 8 Листопада 2016 20:44
А валютників перенесли?
Гапонюк Показати IP 8 Листопада 2016 21:58
А де квітковий ринок побудували?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus