USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Кива «наїхав» на «Муніципальну варту». У варті просять зробити Киві «розтин»

5 Вересня 2021 11:50
Нардеп Ілля Кива та голова «Муніципальної варти» Ігор Марі обмінялися відеозвинуваченнями.

Про це повідомляє Главком.

Правоохоронним органам України слід перевірити діяльність «Муніципальної варти», яка фінансується з бюджету Києва і підозрюється в низці правопорушень на замовлення керівництва столиці та поширенні ідей фашизму і нацизму. Про це народний депутат фракції «Опозиційна платформа – За життя» Ілля Кива заявив у відеозверненні на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«Я підготував ряд звернень до Генпрокурора, в.о. директора ДБР і глави МВС. Кілька років тому в нашій країні було створено бандформування, просочене неонацистської ідеологією, яке фінансується за гроші киян – з бюджету столиці. Я говорю про «Муніципальну варта» – кишенькову армію мера Кличка, який використовує цих бойовиків для забезпечення контролю за своїми публічними будинками, в рейдерських захопленнях будівництв, контролі за незаконними будівництвами. Як лідер антифашистського руху, як народний депутат і член парламентського комітету з питань правоохоронної діяльності, буду вимагати розбиратися в законності даного бандформування» – сказав він.
Ілля Кива зазначив, що, крім правопорушень, «Муніципальна варта» займається розповсюдженням і популяризацією ідеології, засудженої в усьому світі.

«І діяльність цієї структури необхідно зупинити, бо на її базі вирощуються і формуються паростки фашизму, злочинності і беззаконня. Ці бойовики добре одягнені, укомплектовані, скоюють злочини і перебувають поза законом. Вони не несуть відповідальності, тому що хтось їх системно й ефективно покривав», – підкреслив нардеп.

У зв'язку з цим політик вказав, що особливо чекає реакцію новопризначеного міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського.

Керівник «Муніципальної варти» та голова київської міської спілки ветеранів АТО Ігор Марі записав звернення-відповідь щодо заяв Киви.


«Звертаюсь до усіх органів центральної влади, місцевого самоврядування та здорового глузду з вимогою: «Не дайте задовольнити колаборантське, проросійське та сепаратистське злочинне явище під назвою Ілля Кива», – сказав він.

Також він закликав розслідувати «протиправну діяльність цієї істоти: просування наркотрафіку, ухиляння від сплати податків, знецінення звання українського науковця і отримування фейкових наукових ступенів».

А ще Марі сказав: «Вимагаємо від головного лікаря клінічно-психіатричної лікарні імені Павлова провести над цієї субстанцією досліди або розтин, аби з’ясувати, як надалі не допустити подібного ганебного явища. Вимагаємо скасування свідоцтва про народження цієї істоти як помилково виданого».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
орлик Показати IP 5 Вересня 2021 13:42
Хто ж його обрав? Виборці,яким місцем ви думали?
В . Показати IP 5 Вересня 2021 13:45
Довольно интересный фрукт этот кива
Шарій до В . Показати IP 5 Вересня 2021 14:27
Не дарма в психіатрії лежав
Локі Показати IP 5 Вересня 2021 14:17
Марі красава))))
Дед до Локі Показати IP 5 Вересня 2021 16:06
Одним словом муни ципал
ННООТТ Показати IP 5 Вересня 2021 14:35
Киву розпяли, як жабу.
Доктор Моро Показати IP 5 Вересня 2021 17:11
Послухати того мурі, то воно недалеко від киви втекло. Меле нісенітниці, *вимагає*...... Діагноз однаковий.
Фууу Показати IP 5 Вересня 2021 17:39
Наукивець бандюган знов розводить балаган!
Теща Притули Показати IP 5 Вересня 2021 18:03
Я теж на декого наїхала. І що? Просто мені стало зле. Я маю право хворіти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus