USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанина врятували від самогубства. Подробиці

28 Грудня 2017 18:32
Київський патрульний врятував лучанина від самогубства, повідомила прес-служба Патрульної поліції Луцька.

Як раніше повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, на проспекті Перемоги чоловік мав намір вистрибнути з вікна багатоповерхівки.

28-річного громадянина з вікна витягнув інспектор Патрульної поліції Києва Іван Штика, який раніше працював у Патрульній поліції Луцька, а згодом перевівся до столиці.

На проспекті Перемоги полісмен опинився випадково зі своїм малолітнім сином.

Іван розповідає, що, їдучи містом, побачив, як люди дивляться на один з будинків на проспекті.

Він зупинився і помітив у вікні 5 поверху чоловіка, який звисав з вікна балкону, його тримали дві жінки.

Патрульний вибіг з автомобіля і помчався на 5 поверх.

«Я обережно підійшов до балкону, аби не налякати чоловіка. До того ж, поруч стояли шоковані жінки, в іншій кімнаті була дитина. Почав розмовляти з ним, заспокоювати. Сказав, що якщо він зараз вискочить, то це побачить мій син, який знаходиться внизу, і дуже злякається. Потім миттєво схопив його за руку і затягнув всередину. Все це відбулось в одну мить. Чоловік навіть заплакав», - розповів правоохоронець.

Згодом на місце події під’їхав екіпаж патрульних. Разом зі швидкою чоловіка доставили до психіатричної лікарні і шпиталізували.

«Потерпілий розповів, що вирішив звести рахунки з життям через сімейні негаразди. Про випадок ми також повідомили працівників ювенальної превенції, оскільки в нього є двоє малолітніх дітей. Можливо, в сім’ї справді є проблеми», - розповів командир 4 роти Сергій Цигульов.

Іван Штика 4 грудня цього року врятував чоловіка від можливого падіння з мосту біля метро Дорогожичі в Києві, після цього він отримав травми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus