USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.80 9.93

Лесин виш підписав договір про дуальну освіту з педагогічним коледжем

13 Жовтня 2023 08:59
Студенти ВНУ імені Лесі Українки здобуватимуть практичні навички у Луцькому педагогічному коледжі Волинської обласної ради в межах реалізації програми з навчання за дуальною формою здобуття освіти.

Про це повідомляє інформаційний відділ вишу.

Відповідний тристоронній договір підписали ректор Університету Анатолій Цьось, директор коледжу Петро Бойчук і студентка факультету психології Марія Замелюк, яка навчається за освітньою програмою «Практична психологія (психологічне консультування та психотерапія)».
На зустрічі також були присутні проректор з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна, декан факультету психології Тамара Дучимінська і завідувач кафедри практичної психології та психодіагностики Людмила Магдисюк.
Читати ще: Студенти волинського вишу навчаються у Польщі за програмою «Подвійний диплом»

Сторони обговорили високий коефіцієнт корисної дії від дуальної форми здобуття освіти саме за спеціальністю 053 Психологія, висловили свої міркування стосовно освітніх програм, практичного навчання на робочому місці, індивідуальних планів, забезпечення навчально-методичною літературою та потрібними засобами.
Ректор Анатолій Цьось зауважив, що кожного разу підписання договору про здобуття вищої освіти з використанням елементів дуальної форми навчання викликає в нього радість, адже так збільшується кількість студентів, які зможуть отримувати практичний досвід під час навчання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Психодидактика Показати IP 15 Жовтня 2023 07:03
Це можна виразити коротше простими словами: студенти ВНУ навчатимуть студентіа ЛПК.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus