USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Студенти волинського вишу навчаються у Польщі за програмою «Подвійний диплом»

12 Жовтня 2023 13:02
Програма «Подвійний диплом» функціонує на факультеті хімії та екології Волинського національного університету імені Лесі Українки з 2019 року. Партнером є Університет імені Яна Длугоша в м. Ченстохова (Польща).

Про це повідомляє інформаційний відділ вишу.

Студенти спеціальності 101 Екологія паралельно здобувають освіту за напрямом «Біотехнологія» в партнерському ЗВО, а студенти спеціальності 102 Хімія – «Хімія ліків». Цьогоріч здобувачі освіти, які навчаються за цими програмами, частину навчального семестру проведуть в Університеті імені Яна Длугоша. Із 3 жовтня дев’ять студентів-екологів і 16 студентів-хіміків розпочали навчання у партнерів.
Також відбулася зустріч викладачів кафедри екології та охорони навколишнього середовища з колегами з партнерського університету, де було підбито підсумки минулого навчального року, озвучено плани на майбутнє, обговорено зміни в навчальних планах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus