USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.85 10.10

Ліцей у селі на Волині утеплять і перекриють

16 Вересня 2023 17:43
У селі Римачі Вишнівської громади Ковельського району протягом року планують здійснити капітальний ремонт покрівлі та фасадів місцевого ліцею. Вартість заходів з енергозбереження оцінили в майже п’ять мільйонів гривень.

Тендер на ремонт оголосив Римачівський ліцей Вишнівської сільської ради. Торги тривають на сайті держзакупівель до 22 вересня.

Очікувана вартість капітального ремонту покрівлі та фасадів ліцею становить 4,772 мільйона гривень.

Згідно з технічним завданням, ідеться про наступні роботи: демонтаж покриття, розробка ґрунту, утеплення фундаменту, улаштування відмостки, заміна вікон і дверей, улаштування покрівель із металопрофілю, утеплення фасадів мінеральними плитами, зовнішнє оздоблення будівлі, ремонт горищного перекриття та покрівлі, блискавкозахист покрівлі тощо.

Ремонт мають завершити до 31 грудня 2024 року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме 10 років.

Нагадаємо, капітальний ремонт даху запланували для двоповерхової частини будівлі Підгайцівського ліцею Підгайцівської сільської ради Луцького району. Вартість робіт оцінили в понад п’ять мільйонів гривень.

Капітальний ремонт даху із впровадженням енергозбереження зроблять у ліцеї села Суходоли Володимирської міської ради. Вартість робіт – 4,7 мільйона гривень.

Як ми писали, будівлю Млинівської гімназії Ратнівської селищної ради приведуть до ладу: за понад чотири мільйони гривень відремонтують покрівлю та утеплять фасад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus