USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Любомльську РДА підозрюють в розтраті 140 тисяч

12 Квітня 2017 17:54
Депутат Волинської облради Микола Буліга вважає, що тендер на закупівлю торфобрикету, який оголосив відділ освіти Любомльської РДА, організований з порушеннями. В результаті цього держава може понести збитків на 140 тисяч гривень.

Про це йшлося під час чергової 13-ї сесії Волинської обласної ради.

Депутат Микола Буліга зазначив, що до нього звернулись представники підприємства «Біопаливо Україна 2000» зі скаргою про порушення законодавства під час проведення публічних закупівель посадовими особами відділу освіти Любомльської РДА, що може призвести до розтрати 140 тисяч гривень бюджетних коштів. Йдеться про закупівлю 1150 тонн торфобрикету на суму 1,354 мільйона.

«Прошу вжити заходів щодо перевірки публічної закупівлі та посприяти в активізації дій поліції в проведенні слідчих дій, законність проведення тендеру, який виграв ПП Міщук», - зазначив депутат. Його запит підтримали колеги.



До слова, нещодавно голову Любомльської РДА Миколу Пархомука, якого затримали на хабарі в 2 тисячі доларів, відсторонили від посади.

Як відомо, Миколу Пархомука «проштовхнув» на посаду голови РДА голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик. Після затримання на хабарі 30 березня Пархомук продовжував обіймати посаду голови РДА. 6 квітня Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час засідання уряду звернувся до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням відсторонити із займаної посади голову Любомльської райдержадміністрації Миколу Пархомука.

Окрім цього, на таке ж прохання народного депута Ігоря Гузя покарати хабарника Володимир Гройсман відповів, що надіслав звернення до Адміністрації Президента: «Це - справа честі! Якщо людину спіймали на хабарі, вона має сидіти у в’язниці, а не у своєму кріслі», - заявив Гройсман.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
вася Показати IP 12 Квітня 2017 18:48
Що стосується освіти Любомльського району,особливо при Стрільчуку, то там була повна вакханалія . Пан міщук постійно вигравав тендери . За рахунок махінацій не з ціною а з вагою. Хто тепер переважить?
Петро Показати IP 13 Квітня 2017 08:31
Також син Міщука працював в ДСБЗ поліції і кришує свого батька має знайомства

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus