USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У ЛПЕ пояснили, чому відмовляються від двох маршрутів

16 Лютого 2018 11:45
Луцьке підприємство електротранспорту хоче відмовитись від обслуговування автобусних маршрутів №14 та 31 через низький пасажиропотік та недостатню кількість машин.

Як стало відомо, ініціатором розірвання договору є ЛПЕ. Проте остаточне рішення щодо розірвання тимчасового договору на перевезення пасажирів прийматимуть члени виконкому на черговому засіданні.

Причини такого звернення пояснює в.о. директора КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Володимир Пуц.

«За маршрут № 14 ми взялися, так, як там не було перевізника, тому відповідне рішення й ухвалила міська рада. Але для нас це обтяжливий рейс через низький пасажиропотік. До обіду маршрутка їздить справно, ранковими рейсами ми забезпечуємо лучан, щоб безперешкодно могли добиратися на роботу. А вже в другій половні дня збиралося 4-6 пасажирів, фактично, це пустий транспорт, тому він не працює.

Щодо маршруту №31, то ми орендували 5 машини у підприємця Яницької, але вона написала заяву про відмову у співпраці, мовляв, маршрутки в складному технічному стані – є проблеми з моторами. Маршрут поки функціонує, але неналежно.

Тому по цих маршрутах буде оголошено конкурс. Надіюся, що знайдеться перевізник, який їх «накатає», щоб вони були прибуткові. Бо ж коли пропустив рейс чи два, то вже втрачаєш пасажирів, тут потрібна системність роботи», - каже Володимир Пуц.

Нагадаємо, нещодавно труднощі виникли й із маршрутами №3 та №18. У першому порушують графіки перевезення, а другий перевізник самовільно відмовився обслуговувати. Як з’ясували, що договір порушує «Луцьке АТП 10701».

У зв’язку з цим у Луцькій міській раді вивчають юридичну сторону питання, аби розірвати з недобросовісним підприємцем угоду про співпрацю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Та Показати IP 16 Лютого 2018 11:57
якщо комусь "низький пасажиропотік" на 31 маршруті, то повідкривайте очі і подивіться в вікна коли проїзджаєте скільки народу топає пішки через міст від "Нашого Краю" "Нової Лінії" інфекційної лікарні, культосвітнього училища в центр, щоб там вже скористатись послугами громадського транспорту, а це все ваші потенційні пасажири, які задовбались по сорок хвилин (в кращому випадку) по годині чекати маршрутку і можливо не дочекатись, та запізнюватись на роботи, навчання, зустрічі. Такого бардаку з тією 31, як стало псля подорожчання проїзду до 4 грн, не було ніколи.
хаха Показати IP 16 Лютого 2018 13:09
31 маршрут не вигідний? Ха-Ха-Ха, я скажу вам. Маршрутка їде через 40, 33, Волі, Нову Лінію. Та вона постійно повно сидячих і стоячі. Тут і самі доказали що гроші осідають не там де треба. 14 маршрут не знаю, не їзджу.
МШ до хаха Показати IP 16 Лютого 2018 13:30
Маршрутки № 31 та 47 надприбуткові, бо ще жодного разу не бачила їх напівпустими. Навпаки - при місткості 41 місце там у ранішню пору налічується іноді вдвічі більше пасажирів. Переконана, що, оскільки така ситуація триває добрий десяток років, - це комусь вигідно. інакшого пояснення не має. Хлопці, зупиніться, вдавитесь!!!!!
11 Показати IP 16 Лютого 2018 13:10
Хай пішки походять . Потім і 5 грн . Заплатять .
Та до 11 Показати IP 16 Лютого 2018 14:00
й походять , не преживай. Он ходимо ж останнім часом, замісь того, щоб їздити 31 маршруткою і нічого. А вам, якщо не потрібно по наших чотири гривні, то будете возити безплатно лише бабульок і дідульок, які не мають здоров"я йти до центру, але мають вдосталь часу, щоб чекати вас хоч по дві години))
дістали Показати IP 16 Лютого 2018 14:11
Маршрутка №14 зранку Їздить завжди повна, який рейс для вас був прибутковий, коли пасажир стояти не має як і дихати не має чим? А у вечірні рейси за останні місяці скільки виїзджав автобус: раз чи два, і ви хочете, щоб були пасажири? Охопити, по можливості, максимально міські перевезення тролейбусними маршрутами і хай "бідні" підприємці в ж.пу засунуть свої маршрутки, може там вони прибутковішими будуть. Такого бардаку і диктатури власників маршруток ще не було. Висновок напрошується сам за себе...
sv Показати IP 16 Лютого 2018 14:56
А чому ніхто не говорить про те, що ЛПЕ комунальна установа, яку постійно "годують" з міського бюджету, тобто за рахунок наших з вами податків. І завдання міської влади - забезпечити доїзд у самі віддалені кінці міста, хай якими б ці маршрути не були б неприбутковими. На мою думку, ЛПЕ не має права вибирати маршрути, вони повинні забезпечити самі невигідні доїзди для наших містян!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus