USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан закликають обговорити вартість проїзду в тролейбусах та перейменування вулиць

13 Червня 2019 14:06
Луцька міська рада з допомогою платформи електронної демократії «DEM: консультації з громадськістю» вивчає думку громади щодо реалізації низки нормативно-правових актів, зокрема лучан запрошують обговорити вартість проїзду в тролейбусах, перейменування вулиць та розміщення реклами.

Метою є консультація з громадськістю та врахування пропозицій при підготовці різного роду документів, які впливатимуть на життя лучан. Нині на порталі розміщено чотири документи, які проходять регуляторну процедуру, і нам би було цікаво почути думку громади щодо них, інформують у міськраді.

«Запрошуємо вас долучитися до обговорення проектів рішень виконавчого комітету Луцької міської ради «Про вартість проїзду в міському електричному транспорті (тролейбусі)», Луцької міської ради «Про встановлення ставок із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2020 рік», «Про встановлення ставок земельного податку» та «Про Концепцію розміщення та розвитку зовнішньої реклами та вивісок в місті Луцьку», – закликають у меріїї Луцька.

Крім того, на платформі триває обговорення щодо перейменування вулиць Луцька. Кожен може висловити свою точку зору щодо цього питання.

Перейти на платформу електронної демократії «DEM: консультації з громадськістю» можна за посиланням https://consult.e-dem.tools/0710100000.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Glover Показати IP 13 Червня 2019 14:11
Якщо так, то чекайте здорощення!
Ссс Показати IP 13 Червня 2019 14:13
Про перейменування вулиць є закон. Тому тут не опитувати громадян, а виконувати закон потрібно.
нострадамус Показати IP 13 Червня 2019 14:17
краще заасфальтувати вулиці, а не перейменовувати- більше користі .
Корiнний лучанин Показати IP 13 Червня 2019 15:32
Даже розумно спочатку перейменувати вулицi,а потiм пропонувати обговорити.
Лучанин до Корiнний лучанин Показати IP 13 Червня 2019 16:18
З електоратом , який голосував за лапіна нема що обговорювати
ольга Показати IP 13 Червня 2019 16:12
я вважаю, що тролейбуси не приносять прибуток через пенсіонерів, які щоранку в годину пік чомусь пхаються на базар і не можуть їхати пізніше.Зробіть обмежену кількість поїздок для пенсіонерів і тоді ними буде більше їхати людей не пільговиків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus