USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Лучани дорікають керівнику ЖКП №8 дорогим ремонтом

24 Жовтня 2018 14:37
Мешканці будинку на вулиці Кравчука, 7 вимагають провести розслідування щодо дій керівника ЖКП № 8. Вони переконані, що розрахунки, за якими було проведено капітальний ремонт будівлі, навмисне завищили.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження 24 жовтня.

Як розповів мешканець будинку Віталій Криштапюк, він, попри неодноразові звернення до ЖКП № 8, не міг отримати копію договору про обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Лише після розгляду відповідного питання на комісії міськради керівник підприємства погодився надати оригінал документа.

Також Віталій Кришталюк зазначив, що ЖКП № 8 не відреагувало на прорив стояка в будинку. Окрім того, мешканці переконані, що кошторис по капітальному ремонту покрівлі третього під'їзду будівлі, який, до речі, провели на умовах співфінансування з міським бюджетом, було завищено.

«Потрібно провести розслідування, а керівника тимчасово відсторонити від виконання обов’язків… Цей будинок довели до такого стану, що зараз неможливо навіть зайти в підвал», – сказав Віталій Криштапюк.

Та додав, що керівник ЖКП № 8 агітує мешканців проти утворення ОСББ.

Натомість представник підприємства зазначив, що, до прикладу, проект щодо ремонту покрівлі підготувало КП «Волиньпроект», а перед його початком було проведено збори, на яких мешканців повідомили про ймовірну суму ремонтних робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
мешканці Показати IP 24 Жовтня 2018 15:53
Мешканці будинку не хочуть ОСББ. ОСББ - це зашморг!
клоунам до мешканці Показати IP 24 Жовтня 2018 18:38
за всіх не розписуйтесь!!! ОСББ не хочуть люди яким "всі все винні" і які нічого самі робити не хочуть. попривикали до субсидій, і нічого іншого чути не хочуть. Нічого, така лафа довго не буде, їх вже урізають всюди по повній програмі!!! прийде платьожка на повну суму - то бистро ці "мешканці" прозріють!!
Лучанин Показати IP 24 Жовтня 2018 17:00
Шо то за ехінею несе керівник ?! Спочатку названа ймовірна сума ремонтних робіт ... В юридидичному термінологічому словнику такоє норми нема, в словнику будівельних термінів також, в державних будівельних нормах - тим більше. Просто задер голову догори і помножив цифру ПІ на око. А КП Волиньпроект під названу суму зробив кошторис. Корупція чистої води ! Беріть висновок експертизи, адвоката - і матеріали до суду. А стосовно чи ЖКЛ чи ОСББ - люди не дурні і самі визначаться.
Микола Показати IP 24 Жовтня 2018 18:05
А ви спитали людей, чи хочуть вони ОСББ? Вони і якраз проти.
Не Микола до Микола Показати IP 24 Жовтня 2018 18:42
А Ви, Миколо, особисто пройшлись по всім квартирам будинку і перепитали? Чи хоча б по більшості квартир? Бо я особисто бачу ДУЖЕ багато сусідів, які обома руками за ОСББ. Тому, Миколо, вибачайте за прямоту, але ви - звичайнісіньке тріпло.
Кравчука 7 Показати IP 24 Жовтня 2018 19:28
Дивно читати коментарі зверху про "люди проти ОСББ" і "людей ніхто не питав". Шановні сусіди, думка кожного власника буде запитана (в письмовому вигляді) на запланованих зборах. І кожен виразить цим - він за створення ОСББ чи за те щоб все залишилось як є. Мені особисто дивно, що є люди які хочуть щоб все залишалось як є. Тому що нюхати каналізацію при вході в під'їзд, дивитись на бардак і бачити що гроші просто сплачуються в нікуди - дивний вибір. Тому маю надію, що все-таки мешканці подивляться на інші будинки (де створене ОСББ хоча б пару років), зважать всі "за і проти" та оберуть зміни на краще. В іншому випадку - ну що ж, доведеться продовжувати нюхати "аромати" та додатково збирати (крім плати за утримання) на необхідні роботи...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus