USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани, які мешкають у приватному секторі, підкидають сміття у чужі контейнери

12 Березня 2018 09:13
Купив машину, а на контейнер для сміття грошей бракнуло - луцьких муніципалів обурив вчинок двох мешканців обласного центру, які підкидають сміття у чужі контейнери. Фото муніципальна варта опублікувала на своїй сторінці в мережі.

"Молодий лучанин та його колега вирішили підкинути сміття в чужі контейнери. Хлопці, які мешкають в приватному секторі, наскладали повний причіп непотребу та намагалися викинути його на вулиці Верещагіна, поблизу п’ятиповерхівки.

Небайдужі лучани, які помітили цей ганебний випадок, негайно зателефонували на гарячу лінію відділу «ГШР» департаменту муніципальної варти Луцької міської ради. Інспектори виїхали за вказаною адресою та виявили «зозуль». За порушення «Правил благоустрою міста Луцька» вони склали на молодиків адміністративний протокол за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення", - йдеться у дописі муніципалів.



Нагадаємо, випадки несанкціонованого вивезення сміття лучанами нині - не рідкість. Так, днямимешканець обласного центру намагався викинути сміття обабіч дороги - до прибудинкових територій іншим людям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Активіст Показати IP 12 Березня 2018 09:20
Наступного разу викинуть просто на дорозі. І тут людей поділили.
лучанин до Активіст Показати IP 12 Березня 2018 11:38
все би?ло так і робить..
Волинянин Показати IP 12 Березня 2018 09:20
Конечно лучше что бы выезли в лес или в канаву на обочине.
лучанка центр Показати IP 12 Березня 2018 09:21
Це ще нічого, ви подівіться скільки сміття викидають приватника по вул.Ів.Франка, мішками, паками. Довго не прийдеться чекати 3 хв. і все.Машини потоком їдуть
лучанин Показати IP 12 Березня 2018 09:24
На наступний раз викинуть не в смітник на дорогу, як викидають інші, чому не ловлять порушників які викидають сміттня біля колії з гаражів, що розсташовані по вул. К. Карого, подивііться муніціпали, що там робиться, але Сиротинській немає коли, вона готовиться їхати відпочивати в теплі краї
Вася Показати IP 12 Березня 2018 09:33
Краже хай викидають в посадках,ти бач як1 нахаби,придумали в см1тник к1дати
Анонім Показати IP 12 Березня 2018 09:49
Під"їдьте у приватний сектор на Рогову біля управління юстиції і подивіться скільки сміття ривозять туди і як його носить по всій окрузі. Може варто додати місць де можна викинути сміття, облагородити їх? Бо як плату за вивіз сміття піняти , то раз-два, а як навести лад, то все шукають винних. Ці ж люди також платять за вивіз сміття, а ящик для сміття шукають по всьому місту
шеф Показати IP 12 Березня 2018 09:57
сміття викинули в контейнер для сміття.муніципальна поліція побачила порушення правил благоустрою.поясніть нам що саме порушили ці люди.
Лорен Показати IP 12 Березня 2018 10:05
А в Боратині що? ППЦ повний.! Живемо за переїздом відразу так весь боратин та Рованці викидають побутове сміття в посадку. Одну зловила в суботу. Кричу їй з вікна "ТАМ НЕ СМІТНИК!!!" А вона у відповідь " НУ ТАК ТАМ ВСІ ВИКИДАЮТЬ" ппц а приїхали на джипі НІСАН до речі укр бляхи.
15 Показати IP 12 Березня 2018 10:13
подивіться на вул. Володимирську
Наталія Показати IP 12 Березня 2018 10:51
Якщо не бути байдужим і повідомляти про такі випадки, то буде більше порядку. Нормальні люди ставлять контейнери та платять за вивіз сміття, як усі в цивілізованому світі. Подивіться, як у розвинених країнах усе організовано. А кому в голову приходить викидати щось у лісі чи канаві, то свідчить про рівень культури даного індивіда (людиною це тіло важко назвати)
лучанин Показати IP 12 Березня 2018 10:54
Проїдьте по вул. Володимирській і буде видно всю роботу муніципальної варти. Стидота,вся вулиця і узбіччя загаджені розірваними пакетами сміття, які порозривали "милі собачки",яких в Луцьку скоро буде більше ніж жителів міста. А якщо людина викинула пакети сміття в контейнер то вже а-я-яй, краще на вулицю під дерева. В приватному секторі людині так само нараховують платежі за вивіз сміття і всі оплачують. то яка різниця в який контейнер це сміття викинули? Чи там легше ловити "порушників" ніж тих хто викидає просто на вулицях?
?? Показати IP 12 Березня 2018 11:00
Чому люди, які проживать в приватному секторі, платяь за вивіз сміття, повинні купляти контейнери за свій рахунок ?
Віктор Показати IP 12 Березня 2018 11:04
А маю я право викинути скажімо паперову сервертку, чи порожню пачку цигарок у "чужий" контейнер? Чи це теж попадає під адміністративні правопорушення?
Микола Показати IP 12 Березня 2018 11:08
Модні села- Підгайці, Тарасово,Боголюби, ...... і тд левова частина мешканців ПРИВОЗИТЬ СВОЄ СМІТТЯ У МІСТО і ВИКИДАЄ в міські контейнери. Не платять за вивіз сміття. Це питання до Луцькспецкомунтранс, до муніципальної міліції і міськради, райради. ЧОМУ З СЕЛАМИ НЕ ЗАКЛЮЧЕНІ ДОГОВОРИ НА ВИВІЗ СМІТТЯ і не встановлені СМІТТЕВІ КОНТЕЙНЕРИ.??? ЧЕ ж і ЧИСТІШЕ БУДЕ і кошти в місцеві бюджети будуть надходити.
лучанка Показати IP 12 Березня 2018 11:34
Читаю і диву даюсь , якісь люди не адекватні, Своє сміття викидайте під свій поріг,
лучанин Показати IP 12 Березня 2018 12:01
Сьогодні бачив як мунціпали ходили в районі балки всі ботинки начищені.пізніше зібралися біля одного з магазинів де продають каву о 11-50 , пють і ржуть та розповідають,що знайшли пару лохів біля будинків яких стояло сміття в баках , склали на них протоколи,ті все підписали, все тепер можна йти до Сиротниської на доклад.Навіщо нам такі муніціпали, які працюють тільки для показухи, нехай дійсно ловлять тих хто викидає сміття на дорозі, біля колії з гаражів чи очко жими-жим, чи Юля не дозволила бо там має свою доляху.
Олег Показати IP 12 Березня 2018 13:25
Така проблема з зозулями по усьому мiстi ,би#ло не бiдне на дорогих автiвках постiйно пiдкидае смiття ,але не в контейнер а бiля нього,собаки ,коти рвуть тi пакети в пошуках `iжi , i те смiття валяеться по цiлому дворi.двiрники за ними прибирають , не вже не мае тих декiлька гривень на вивiз смiття заключити договiр??? `iде ж паливо пале свiй час трате !Пропоную ввести штраф!!! можливо так нахаб навчить поважати iньших !!!!!!
valdis peish Показати IP 12 Березня 2018 17:32
не гоніть пацани через дорогу проживають
... Показати IP 12 Березня 2018 17:54
Ті, хто викликав муніципалів - це не "небайдужі лучани", а хворі на голову лучани, яким нічим зайнятися в житті!
Олег Показати IP 12 Березня 2018 22:38
В приватному секторі по вул.Боженка є мусорний бак, 2 рази на тиждень їздить мусорка і забирає з під кожної калітки пакунки зі сміттям та інше але бак не трогають буває по два тижні і весь той мусор з нього в радіусі 50метрів розкидано, а бак тільки 1 приблизно на 150 будинків, так що повірте бак це ще не вирішення проблеми...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus