USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанину, який живе в авто, бо родичі виселили з квартири, допоможуть юристи

31 Серпня 2018 15:01
Лучанину Георгію Назарчуку, який змушений жити в розбитому авто, після того як його виселили з квартири, допоможуть пройти медичне обстеження, необхідне для його тимчасового поселення в Центр обліку бездомних, яким опікується церква “Фіміам”, а також надання безкоштовного юридичного супроводу для подальшого вирішення нагальних проблем його життя.

Про це йдеться на сторінці Департаменту соцполітики Луцької місьої ради у Фейсбуці.

Нагадаємо, два місяці тому чоловік потрапив у ДТП та довгий час перебував у лікарні. Коли повернувся додому, побачив, що замки до квартири змінені, а у помешканні, де він жив раніше з сином дружини від першого шлюбу, живуть квартиранти.

Сьогодні, 31 серпня, за ініціативи директора департаменту соціальної політики Вікторії Майбороди та директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Луцьку Галини Шатецької, а також із представниками управління охорони здоров’я Луцькоі міської ради та юристами з Центру надання безоплатної правової допомоги було проведено зустріч з Георгієм Назарчуком.

В обговоренні та з'ясуванні обставин взяла участь і його рідна сестра Діна Собковська.

В результаті зустрічі було вирішено в найкоротші терміни допомогти пану Геогрію пройти медичне обстеження, необхідне для його тимчасового поселення в Центр обліку бездомних, яким опікується церква “Фіміам”, а також надання безкоштовного юридичного супроводу для подальшого вирішення нагальних проблем його життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Ага Показати IP 31 Серпня 2018 16:01
опікується церква "Фіміам" , а державні поідібні установи де? Куди дивляться всі відповідні служби? Поки що озвучено "у нього є родина, яка б мала їм опікуватись", а от як родина не опікується, родина шахраї чи ще гірше, то людина значить, яка все життя працювала, платила податки в державу, є її повноправним громадянином, але безпомічна має вмерти від безвиході? Та ТЬФУ! Дарчі на нерухомість, до речі, скасовуються через суд, доручення анульовуються . Лише свідчення треба, що його насильно заставили, чи перебував під дією ліків і не усвідомлював своїх дій.
Вася до Ага Показати IP 31 Серпня 2018 16:30
Все правильно, в разі явної несправедливості (яка очевидна) має бути втручання держави. Але це не значить, що треба покладати на неї вирішення всіх своїх проблем. Нема чого ходити до загсу невідомо з ким, підписувати незрозумілі папірці і взагалі бездумно приймати рішення які можуть мати катастрофічні наслідки.
Васі до Вася Показати IP 31 Серпня 2018 16:59
та заспокойтесь вже, всі вже в курсі вашої ненависті до одиноких жінок з дітьми і чужих дітей та узаконень відносин, але от чогось по всьому світі гуляють весілля, вінчаються, дітей всиновлюють і щасливі. А держава повинна захищати своїх громадян і турбуватись про них, захищати навіть від їх рідних. На те і є влада, закони і взаємні зобов"язання громадянина і держави. До речі в цивілізованому світі проблема старих і безпомічних вирішено так, що вони не є тягарем своїм дітям і іншим родичам, на те вони й працювали і платили страховки й податки ( а в нас тільки остервеніло осуджувати вміють, а так і не зрозуміло, поки дорослий син чи дочка має доглядати лежачого і немічного батька чи матір на які гроші жити і дітей ростити, бо ж на роботу ходити не можливо, на 15 грн які держава платить за такий догляд? )
Вася до Васі Показати IP 31 Серпня 2018 18:42
Пані (думаю що пані), я спокійний як удав. Працюю, думаю про майбутнє, в дурню всяку не лізу, поточні питання вирішуються - з-за чого турбуватись?) По суті зауважень. 1. Як в цивілізовному світі і що вирішено - нам з того мало толку. Ми не цивілізований світ (по факту), і державне утворення, яке ми збудували нездатне ефективно виконувати навіть першочергові завдання. В цьому плані найближчих пару десятків років нічого не зміниться (хоча мріяти можна про що завгодно). 2. Ніякої ненависті до одиноких з дітьми в мене немає. Вони мені байдужі, а так - хай будуть щасливі і здорові, кажу щиро. Просто з кимось іншим, якщо такий знайдеться. Аналогічно і ставлення до узаконень шлюбів, усиновлень і т.д. - ніякої ненависті, просте розуміння (на мою скромну думку) що в це не треба лізти ніколи.
Василь до Ага Показати IP 31 Серпня 2018 19:17
Так він нічого не дарував це по перше. Як вбачається з цього всього він обміняв свою квартиру разом з квартирою дружини на 4-х кімнатну. І квартира була оформлена на неї. Знову ж таки невідомо чи вони розлучені, чи ні. Усиновити дитину можна і без шлюбу. І взагалі ця історія трішки "смердить".
Лена Показати IP 31 Серпня 2018 16:49
Зараз в більшості такі родичі. Бабу діда батька свекруху сестру брата матір вигняють або пересиляють в кухню або ж на вулицю. Скільки родичів б"ються за майно і один одному заздрить. А що то за люди щоб не підтримати слабшого і хворого і старенького а виганяти на вулицю чи створювати такі умови що людина не хоче жити. Держава в цьому нічогісінько не робить, тальки аліменти почала стягувати хоч з батьків які не беруть участь у вихованні дітей матеріально. А чому в таких ситуаціях немає ніякого права?!Повинні ще родичі за таке заплатити то таких би вчинків не робили б.
123 Показати IP 31 Серпня 2018 16:59
Центр надання безоплатної вторинної правової допомоги-м.Луцьк, вул.Прогресу,7.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus