USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лукашенко заявив Путіну, що Польща і «натовці» збираються захопити західну Україну

24 Травня 2022 09:59
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив російському президенту Володимиру Путіну, що «стурбований планами НАТО та Польщі забрати західну Україну».

Про це пише Українська правда з посиланням на BELTA, яке визнає самопроголошеного президента Олександра Лукашенка

«Є цікаві якісь речі несподівано в Україні. Ви це чудово знаєте. Нас, та й вас це має турбувати, що вони (політики) вже роблять кроки для того, щоб розчленувати Україну.

Нас непокоїть те, що вони готові – поляки, натовці – вийти, «допомогти» таким чином забрати, як до 1939 року, західну Україну.

Нас це насторожує не лише з погляду сьогоднішньої безпеки. Це їхня стратегія і щодо Західної Білорусі. Тож ми вухо гостро тримаємо.

І, як я казав, ще українцям доведеться нас просити, щоби ми не допустили відриву цієї західної частини та інших частин від України...

Їхні проблеми, які нам доведеться вирішувати. Вчорашня незрозуміла поведінка у Києві президента Дуди (президент Польщі Анджей Дуда). До речі, який практично нічого не вирішує в Польщі. Займається цими фейками», - сказав Лукашенко на зустрічі з Путіним.

Зауважимо, Лукашенко прибув на територію РФ ще 22 травня.

Як ми писали, російські окупанти стягують до кордонів з Україною військову техніку. Вони розмістили у Брестській області, що межує з Волинською та Рівненською областями, ракетні комплекси «Іскандер».

З 23 травня у прикордонних районах Київської, Житомирської та Рівненської областей встановили додаткові обмеження. Вони будуть діятимуть до закінчення воєнного стану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 24 Травня 2022 10:32
більше треба було плескати язиком,що скоро Захід нам дасть купу зброї і ми перейдемо в контрнаступ, для пуйла це звучить, як запрошення на західну Україну, бо всі розуміють, якими шляхами ця зброя буде надходити. Постачання зброї йде тихо,якщо ця зброя реально чогось варта, а якщо це тупий блеф, то про це верещать з усіх кутків.
Я Бандера і ще живуч Показати IP 24 Травня 2022 12:19
Лукаш їде з глузду. І яке йому діло до України ??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus