USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі пенсіонери їздитимуть у транспорті безкоштовно, незалежно від часу доби

10 Грудня 2019 17:25
У Луцькій міськраді спростували інформацію про те, що з пенсіонерів, які користуватимуться послугами громадського транспорту міста з 6-ї до 10-ї ранку, братимуть оплату за проїзд.

Про це під час засідання виконкому Луцької міської ради сьогодні, 10 грудня, повідомив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

Він звернувся до начальника управління транспорту та зв’язку Володимира Степанова, аби під час доповідей той утримувався від «імпровізацій, експромтів та роздумів вголос», як, до прикладу, під час оперативної наради, що відбулася 10 грудня о 8:30.

Нагадаємо, під час «оперативки» Володимир Степанов зазначив, що через великий потік людей у певні години луцьких пенсіонерів можуть позбавити пільгового проїзду у громадському транспорті з 6-ї до 10-ї ранку – у так звані години пік. З його слів, аби всі лучани в годину пік могли без проблем дістатися до робочих місць, можна взяти до уваги досвід деяких інших міст України, аби з 6 до 10 ранку пенсіонери також оплачували свій проїзд.

Так, Григорій Пустовіт наголосив, що інформація головного транспортника Луцька про буцімто платний проїзд пенсіонерів у громадському транспорті у «години пік» – це не більше, ніж жарт.

«От ви пожартували про перевезення пенсіонерів у «години пік» на платній основі, хоча я розумію, що ви просто озвучили досвід інших міст, а люди зрозуміли це буквально. І всі подумали, що й у нас так буде. Заспокойте людей. Скажіть їм, що наших тролейбусів вистачить, аби перевозити людей і зранку, і в обід, і ввечері. Тому давайте не лякати лучан», – звернувся Пустовіт до Степанова.

Натомість, начальник управління транспорту зауважив, що просто поділився досвідом, запровадженим у Тернополі. Також він акцентував, що у планах – закупівля 30 нових тролейбусів для Луцька. Тому проблем у перевезенні містян навіть у «години пік» не буде.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Ото жарти Показати IP 10 Грудня 2019 17:35
це що театр коміксів чи дизель-шоу??? Може досить жартувати!!!! Ми живі люди. Помітьте це, побачте. Чи просто фокус не вдався. Ці люди для влади, як бельмо!!!!
Люди Показати IP 10 Грудня 2019 17:44
Нічого собі жарти! Так масово і весело. Обхохочешся.
До Показати IP 10 Грудня 2019 17:48
А така була надія комфортно їздити на роботу зранку От влада нащо ви так Ми платимо за проїзд і хочемо комфортно їхати Повинні діяти для них обмеження А то катаються бо їм вдома скучно А людина яка працює весь день має їхати в траліку і стояти бо ж пенсіонери ж їдуть теж працювати (кататися) весь день А ви приставте як завтра людям їхати на роботу, коли весь тралік буде в пенсіонерах Жаль що наша влада трохи далека
Анонім до До Показати IP 10 Грудня 2019 19:05
Ви працюїте,от і їздьте" КОМФОРТНО на роботу з ранку" на персональному таксі
Анонім до Анонім Показати IP 10 Грудня 2019 21:00
Ми платимо, нам в оплаченому і їздити, а не дармоїдам всіляким.
скептик Показати IP 10 Грудня 2019 17:50
стєпашці пора на вихід
До постувіта Показати IP 10 Грудня 2019 17:51
Ти кажись ніколи не їздив зранку в траліку Кажеш вистачить тролейбусів на перевезення Побачимо що ти скажеш завтра
Володимир Показати IP 10 Грудня 2019 18:17
Чому тільки луцькі пенсіонери? Для нашої місцевої влади законодавство України в Луцьку не діє? Пенсіонери, не тільки луцькі, всі мають право на безкоштовний проїзд в громадському транстпорті!
К.лучанин Показати IP 10 Грудня 2019 18:19
Шановний міський голово ! Степанов викидає одну інформацію в люди, потім іншу яка суперечить першій : було сказано ним можна оплачувати готівкою проїзд до 1 січня 2020р., потім почав говорити що вже з 11грудня 2019р вже карткою, тепер ще на тиждень продовжили. Ну словом, бардак вводить отой Степанов. Нехай зараз до 1 січня 2020р - буде перехідний період і крапка, поки все налагодиться і всі пасажири будуть вже підготовлені! Так буде краще! І валідатори у маршрутках буде час встановити. Все відпрацюється і буде добре всім.
Анонім до К.лучанин Показати IP 10 Грудня 2019 19:19
Скільки кінець перехідного терміну не перетягуй люди будуть підготовку відкладувати на останній момент. Так хоч система буде впроваджена, а не забута знову.
К.лучанин до Анонім Показати IP 10 Грудня 2019 22:05
Треба просто-напросто реальні терміни впровадження ставити, а не надумані! Якщо система не підготовлена, то ефективність її буде нульова! То кому це буде вигідно, лучани перш за все будуть страждати від незручностей. Хіба це не ясно.
Анонім Показати IP 10 Грудня 2019 19:19
А така хороша ідея була.
Любі свині Показати IP 10 Грудня 2019 19:24
А найприкольніший жарт Степанова про валідатори....
Лучанка Показати IP 10 Грудня 2019 19:33
При всій своїй повазі до пенсіонерів, мала надію, що хоч зранку нормально на роботу доїду. Прийдеться знов їхати в переповненому тролейбусі, бо нашим пенсіонерам не сидиться, на базар їдуть, літом на дачу з пересадкою з кравчучками, відрами та брудними рюкзаками. Працюючі пенсіонери нехай би платили, якщо їдуть зранку на роботу, діти ж платять. Простіше кажучи, для пенсіонерів зробили б платним проїзд до 9 години ранку, далі - хай катаються на свої базари, або хоча б зробили їм дві пільгові безкоштовні поїздки вдень, вистачило б. На другий день знов дві, які б пропадали, коли того дня поїздкою не скористались. Вибачте, коли когось образила, але погодьтеся - кажу щиру правду. Нехай влада задумається над моєю пропозицією, можливо, нею скористається.
скептик до Лучанка Показати IP 10 Грудня 2019 20:34
вас часом не Елла звати ? а то була одна героїня - Еллочка-людоєдка. ви по інтелекту схожі
К. лучанин до Лучанка Показати IP 10 Грудня 2019 21:58
ДУРНА ПРОПОЗИЦІЯ! Пенсіонери - це та категорія людей які вже відпрацювали своє, хто в гарячих точках, хто в АТО(ООС), хто Армії, хто інвалід. Люди часто їдуть в лікарню, в поліклініку - і таких багато! І це є заслужені люди , які повинні мати ШАНУ в суспільстві. Але в тебе ЛУЧАНКО, негаразди із розумом, бо так як ти мислиш в нормальному суспільстві не повинно бути. ВСІ ЛЮДИ МАЮТЬ ОДНАКОВІ ПРАВА! Чи не так?
Роман Показати IP 10 Грудня 2019 20:15
Треба прискорити купівлю 30 тролейбусів для Луцька.
Анонім до Роман Показати IP 10 Грудня 2019 21:44
Навіть якщо гроші візьмуться прямо зараз, то тролейбуси треба буде ще виготовити, що не є швидким процесом.
Злий на їдучих з ран Показати IP 10 Грудня 2019 21:57
Я розумію, зранку вам кудись в аптеку треба чи у лікарню, но куди ви їдете в 6ранку,вам що, зайнятись нічим, тут люди мусять стояти всю дорогу зранку, бо вони собі вирішили катнутись просто, з сусідами потеревенити, це певно так починається старечий маразм
Олексій Показати IP 11 Грудня 2019 11:21
Потрібно звільнити такого нахабного держ.службовця

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus