USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Луцькі учні та студенти організували благодійну виставку, щоб допомогти 12-річному волинянину

18 Грудня 2018 18:10
Благодійну виставку-ярмарок робіт «З добром у серці» організували студенти кафедри образотворчого мистецтва СНУ імені Лесі Українки та вихованці студії дитячої творчості «Етно-Студія» для того, аби допомогти дванадцятирічному сину чемпіона Європи з бодібілдингу Сергія Мучака Вадиму, який захворів на прогресуючу дистрофію Дюшена.

Дійство відбулося у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва в переддень Дня Святого Миколая, 18 грудня.

Виставка розпочалася з того, що вихованці «Етно-Студії» поділилися з присутніми секретами того, як саме їхні вироби з’являються на світ. Зокрема, на різдвяний черевичок із сіна учениці витрачають близько чотирьох годин, однак, вони говорять, що під час занять час проходить дуже швидко, адже вони завжди спілкуються у невимушеній атмосфері.
Як зазначила керівниця студії Галина Вахрамєєва, їй дуже приємно, що такий захід відбувається у переддень свята, яке дарує дітям чудо. З її слів, творчість – це чудо і вона робить людей добрішими, а сьогодні усі зібралися тут, аби допомогти 12-річному хлопчику Вадиму. Вона акцентувала, що не дивлячись на те, що у студентів сесія, вони разом із учасниками студії дитячої творчості долучилися до такої хорошої справи. Галина Вахрамєєва подякувала працівникам та керівництву бібліотеки, адже вони завжди відгукуються на прохання допомоги.
Натомість директор бібліотеки Алла Єфремова вручила подяки учасникам «Етно-Студії» та студентам, побажавши їм подальших творчих успіхів
Потому кожен з присутніх міг придбати щось з новорічно-різдвяних виробів. Варто зазначити, що отримані під час ярмарку кошти передадуть на лікування 12-річного Вадима Мучака, який хворіє на м’язову дистрофію Дюшена.
Картка «ПриватБанку» мами, Мучак Наталії Миколаївни

5168 7573 7085 8567

Телефон: 099-291-26-69
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus