USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Свідомому» депутату Покровському можуть відключити газ за грубе порушення

29 Жовтня 2018 12:44
Фірма депутата Луцької міської ради Андрія Покровського найближчим часом може втратити доступ до газопостачання. Регіональна газова компанія "Волиньгаз" надіслала повідомлення про припинення (обмеження) газопостачання на адресу ФОП Покровський А. В., який зарєєстрований за адресою м. Луцьк, пр. Волі 49 а. Лист датований 29 жовтня 2018 року.

Про це інформує Під прицілом.

Причина можливого відключення газу у фірмі депутата міськради – перевитрата місячного підтвердженого обсягу (1,000 тис. куб. м). Згідно з Постановою Кабінету міністрів України "Про затвердження Порядку пооб'єктного припинення (обмеження) газопостачання споживачам (крім населення)", дане порушення тягне за собою серйозні наслідки аж до повного відключення об'єкту від газу в примусовому порядку.

Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський, який не втрачає можливості похизуватись напрацюваннями свого Громадського руху "Свідомі", чинить абсолютно не як свідомий громадянин і відповідальний бізнесмен та обранець громади, пише видання. Своїми діями він дискредитує себе, як депутата, що покликаний подавати приклад своїм виборцям у ставленні до закону.

Нагадаємо, що Андрій Покровський не раз відзначався з негативної сторони у питаннях ставлення до законодавства. Зокрема, на його підприємствах документують значно занижену реальну зарплатню працівникам, аби уникнути сплати великих податків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 29 Жовтня 2018 16:27
в УРКАїні люблять пресувати невдобний для влади бізнес будь-яким способом
Волынь Показати IP 30 Жовтня 2018 11:23
Бред

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus