USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькрада перерозподілила бюджет міста

29 Листопада 2017 11:46
У зв’язку з перевиконанням бюджету депутати Луцької міської ради перерозподілили кошти між різними сферами, значні суми спрямувавши на підтримку незахищених категорій населення у плані придбання житла, а також на погашення заборгованості по пільгах і субсидіях.

Про це йшлося під час засідання 34-ї сесії Луцької міської ради 29 листопада.

Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова розповіла, що близько 478 тисяч гривень буде спрямовано на придбання житла бійцям АТО в рамках програми співфінансування, а 1,3 мільйона – на придбання житла дітям-сиротам. Більше 14 мільйонів гривень надійшли на погашення пільг і субсидій.

Також 150 тисяч гривень скерують на поточний ремонт дитячої поліклініки, 180 тисяч гривень – на ремонт, зокрема заміну вікон, в окремих навчальних закладах міста, 267 тисяч гривень – на придбання медичного обладнання місцевим лікарням.

На запитання депутатки ради Алли Надточій щодо забезпечення поліклініки № 2 Лілія Єлова повідомила, що після розмов із головним лікарем медичного закладу було прийнято рішення скерувати кошти на лікарню вже у 2018 році.

За рахунок перерозподілу коштів біля луцького ДНЗ № 21 за 60 тисяч гривень також планують облаштувати доріжку з бруківки; ще 60 тисяч гривень виділять департаменту муніципальної варти на закупівлю зимових курток працівникам.

За словами Лілії Єлової, 100 тисяч гривень додатково скерують на роботи в центральному парку, зокрема на розчищення території від спортивного комплексу «Спартак» до річки Стир.

Окрім того, при перерозподілі видатків бюджет розвитку поповниться на близько 5 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus