USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Луцькрада перевірить законність облаштування автомийки біля синагоги

26 Жовтня 2017 10:17
Луцька міська рада візьме під контроль діяльність автомийки, розташованої біля синагоги у старій частині міста.

Про це стало відомо під час засідання 32-ї сесії Луцької міської ради 25 жовтня.

Як розповів депутат Павло Данильчук, до нього неодноразово зверталися мешканці Старого міста щодо проведеної держбудконтролем у травні перевірки реконструкції під автомийку будівель біля синагоги. За результатами перевірки було виявлено низку порушень, які так і не було приведено у відповідність до встановлених законодавством норм. Окрім того, як акцентував обранець громади, автомийка має невизначений режим роботи.

«Ми повинні винести це питання на виконком, адже це неправильно, бо йдеться про стару частину міста. І мешканці скаржаться на діяльність закладу, адже попередньо мова йшла про СТО, а виявилося, що це автомийка з більярдом і баром», – зазначив Павло Данильчук.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт, своєю чергою, пообіцяв включити це питання на розгляд чергового виконкому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
русс Показати IP 26 Жовтня 2017 11:16
у нас сначала строят, потом проверяют..
Lubart Показати IP 26 Жовтня 2017 22:44
Це просто завгосп ЛНУ вирішив, що йому усе дозволено й навіть автомийка під синагогою, бо ж усі вчаться в універі або хочуть вчитись, тож можна по-безпрєдєлу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus