USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

«Луцьктепло» списуватиме мережі без їхнього демонтажу

26 Жовтня 2018 14:29
Списання тепломереж ДКП «Луцьктепло» планує проводити без демонтажу, оскільки це економічно невигідно і створить додаткові проблеми для облаштування благоустрою міста.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації.

«Це проводиться фактично в рамках реалізації проекту модернізації системи теплопостачання по Європейському банку ми проводимо ці роботи. Тепломережі всі перевірені, ми звіряємо буквально по метру і по протяжності, планово замінюємо мережі і розкопуємо труби. Є ділянки, на яких наведено благоустрій і це все розкопувати, ламати і пошкоджувати, заради того, щоб вийняти трубу – воно того не вартує», - зазначила директор ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна.

«Ми це все переглядаємо і більш-менш придатні залишаємо, однак є труби, повторне використання яких просто недоцільне», - зазначила директорка і додала, що старі й непридатні труби здають на металобрухт, а вилучені кошти приходять на рахунок підприємства.

«В цьому році ми вилучили на металобрухті з півмільйона – це щонайменше. Для нас це додаткова підтримка і це важливо», - зазначила Малютіна.

Отож, комісія рекомендувала підтримати проект рішення під час сесії Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Металоломщик Показати IP 26 Жовтня 2018 15:29
Напишіть адреси вулиць де є в землі непотрібні труби і ми їх самі викопаємо!
Просто дописувач Показати IP 27 Жовтня 2018 11:11
Нормальні люди вже давно перейшли на поліпропілен.А ці гнилий метал дістають і знову метал в землю,часто до речі вже використаний,сам переконався.Бравіссімо Луцьктепло,грошики (кредитні,саме так) в землю,полатали,а рядом знову пориви (біля ринку-факт),а ви споживачі платіть.Чим кредити повертати будете?Хоча вас це мало хвилює...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus