USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцьку вручили Щит Честі від Парламентської асамблеї Ради Європи

25 Серпня 2017 14:17
Одну з найвищих нагород Ради Європи – Щит Честі – вручили Луцьку завдяки плідній роботі міської ради в євроінтеграційному напрямку.

Церемонія вручення відбулася у рамках урочистої академії з нагоди Дня міста 25 серпня.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що вже 932 роки вулицями міста ходять громадяни, на цих вулицях вони товаришували, конкурували, торгували, знаходили своє щастя і перші невдачі, тут вирувало життя. Він зауважив, що усі разом ми – громада древнього Лучеська, який рухається вперед. Лучани не зупиняються, ставлячи перед собою амбітну мету – бути кращими, новими, молодими, європейськими. Те, що Луцьк – європейське місто, підтверджує його історія, адже майже 600 років тому місто отримало Магдебурзьке право. Те, що прагнення лучан – це прагнення влитися в сім’ю європейських народів, підтверджується тим, що делегації європейських міст-партнерів святкують «день народження міста» та підтримують лучан у русі до Європи.


Після промови секретаря міськради внесли відзнаку ПАРЄ – Щит Честі під звуки гімну Європейського Союзу. Григорій Пустовіт зауважив, що цю високу нагороду отримали усі лучани, громада міста, тому що це результат спільних зусиль, бажання стати кращими, мудрішими, сучаснішими, європейськими. Це нагорода, яку лучани заслужили щоденною працею, вірою та любов’ю до міста, доклали максимум зусиль, аби переконати Парламентську асамблею Ради Європи у тому, що ми – європейське місто. Він висловив впевненість, що лучани досягнуть нових нагород, відзнак, і всі вони будуть заслуженими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus