USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Луцькводоканал» створюватиме центр обслуговування клієнтів

23 Жовтня 2017 11:43
Комунальне підприємство «Луцькводоканал» може отримати нове приміщення. На місці колишнього орендаря на проспекті Соборності, 25 в Луцьку мають намір створити сервісний центр обслуговування мешканців міста.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань комунального майна та приватизації 23 жовтня.

Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко інформувала, що на проспекті Соборності, 25 приміщення орендував «Укртелеком», але від нього відмовився.

«Приміщення складається з першого поверху та підвалу, розташоване в 5 поверховому приміщенні. «Луцькводоканал» до нас давно звертався, аби ми їм дали приміщення для створення сервісного центру обслуговування мешканців міста, але ми не мали чого запропонувати. Відтак, є вільне приміщення. У підвалі там течуть труби, й загалом приміщення потребує ремонту. Тому логічно його передати, аби воно ефективно використовувалося. Більше того, вони готові за свої кошти якісно його відремонтувати. Нині це приміщення на балансі ЖКГ», - доповіла Алла Грабко.

Члени комісії підтримали пропозицію та рекомендують ухвалити передачу приміщення під час сесійного засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 24 Жовтня 2017 01:11
Ідею в Волиньгазу «позичили»?)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus