USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький міський голова вручив ключі від квартир чотирьом мешканцям громади

12 Травня 2021 14:21
Сьогодні у кабінеті міського голови відбулась приємна подія — вручення ключів від квартир чотирьом мешканцям нашої громади, які перебували в списку на позачергове забезпеченням житлом.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

«Дуже приємно, що не зважаючи на буденні клопоти, є можливість допомагати людям. Окремі перебувають у черзі на житло по 20 і більше років. Нещодавно ми вручили ключі від квартири ще чотирьом сім'ям. Сьогодні отримують житло люди, які дійсно потребують цього. Важливо цю роботу здійснювати — це один із пріоритетів міської влади, й надалі працюватимемо у цьому напрямку», - зазначив під час зустрічі міський голова Ігор Поліщук.
Він вручив новим власникам житла ключі від квартири та сертифікати.
Однокімнатні квартири у новозбудованому будинку, що на вулиці Арцеулова, 8б, отримали: ліквідатор наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, що був першим у черзі на отримання житла з вказаної категорії, проживав сім'єю в складі 6 осіб; військовослужбовець, особа з інвалідністю внаслідок війни першої групи, що проживав з сім'єю в складі 7 осіб; лучанка з сином, яка перебувала на квартирному обліку ще з 1986 року. Соціальне житло отримала внутрішньо переміщена особа, яка народилися у Луцьку, 54 роки проживала на Сході, а з початком війни повернулася у рідне місто.

Міський голова Ігор Поліщук привітав усіх з такою приємною подією та побажав щасливого життя у нових оселях.
Щирі слова подяки висловила Гуменюк Софія Василівна, переселенка з Донецька, яка проживала там 54 роки і у зв'язку з початком війни на Сході повернулася до Луцька, де й народилися. «Дуже рада! Я мріяла повернутися туди, де народилася, — у Луцьк. Велике спасибі міській владі», - зазначила вона.

Нагадаємо, що у квітні цього року ще четверо лучан стали власниками омріяного житла. Квартири отримали двоє учасників бойових дій в Афганістані, які перебували в пільговій черзі ще з 1986 року. Дві квартири соціального призначення отримали люди з інвалідністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Чиатач Показати IP 13 Травня 2021 12:07
Можливо я трохи грубо. Але от реально, навіщо пенсіонерам квартира? Особливо тим пенсіонерам яким немає кому успадкувати тут квартиру? Нє щоб молодим людям дати якім потрібно сім'ю створювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus