USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький підрядник хотів нажитися на пандусі для інвалідів

10 Липня 2017 11:48
Луцький спортивний клуб «Стріла», який знаходиться у мікрорайоні ЛПЗ, хоче облаштувати пандус для осіб з інвалідністю, вартість якого спочатку озвучили в 117 тисяч гривень, а згодом – у 80.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцькради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Як стало відомо, для завершення ремонту приміщення клубу потрібно 22 тисячі гривень на обтягування дверей. Також для осіб з інвалідністю у клубі планують облаштувати пандус, ціна якого здивувала членів профільної комісії.

Зокрема, як повідомили депутатам, спочатку підрядник «загнув» 117 тисяч за облаштування пандусу. Проте, дізнавшись, що замовником є комунальне підприємство, «збив» ціну до 80 тисяч.

Але і ця сума, зі слів депутатів – досить велика. Зокрема, депутат Сергій Була, переглянувши кошторис, з впевненістю заявив – ціни в ньому завищені по відношенню до ринкових. Так, тонна арматури у ньому закладена по 21 тисячі гривень, в той час, як придбати її можна і за 16. Це ж стосується і бетонної суміші.

«Якось забагато 80 тисяч за 5-метровий пандус, мені здається», – зазначив голова комісії Борис Смаль.

Зрештою, комісія рекомендувала департаменту фінансів Луцької міської ради передбачити кошти. Разом з тим, депутати доручили управлінню фізичної культури та спорту детально вивчити кошторис та перевірити актуальність цін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Djdf Показати IP 10 Липня 2017 13:08
Що значить завищена?, хоч бери, хоч шукай у місці, чому підрядник повинен працювати задарма?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus