USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький центральний пункт за 100 днів відправив майже 500 тонн гуманітарної допомоги

7 Червня 2022 08:44
За 100 днів діяльності Луцького центрального пункту допомоги його працівники та волонтери відвантажили майже 500 тонн різного товару.

Про це 6 червня розповів Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Гуманітарну допомогу відправляли в Житомирську, Київську, Чернігівську, Сумську, Харківську, Миколаївську, Донецьку та Черкаську області. Активно допомагали військовим частинам, загонам тероборони та добровольчим формуванням та загонам ДСНС.

Допомога надходила з Польщі, Німеччини, Литви, Латвії, Франції, Румунії, Швейцарії, Нідерландів, Норвегії, Англії, Австрії. Здебільшого – це засоби особистої гігієни, продукти харчування, одяг, медикаменти. Також допомогу приносили жителі громади та небайдужі громадяни.

Працівники центру чітко обліковують кожен вантаж й ретельно слідкують, що відправлена допомога потрапила в руки отримувачам. 80% волонтерів з драмтеатру – це працівники міської ради. Разом з ними пліч-о-пліч працюють пересічні лучани, вимушені переселенці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ірина Показати IP 23 Серпня 2022 18:07
Доброго дня скажіть будь ласка ви допомагаєте многодітним дуже потрібна допомога гуманітарних питань та гігієни я з Миколаєвськой область в мене 6 діток

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus