USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Львів'янин скуповує світязький берег, чоловіку належить 30 гектарів

16 Травня 2018 14:58
На березі озера Світязь розкинулися елітні дачі. Поруч окремий пляж з березовими алеями, літніми альтанками, лавочками, дитячими гойдалками. Своя каналізаційна система, що для Світязя досить незвично. У таких маєтках живуть прості олігархи, а державні. Це судді, співробітники служби безпеки, прокурори, депутати, працівники поліції, йдеться у сюжеті ТРК "Аверс".

"Цей світязький маєток - зменшена копія двох будинків біля Луцька, які побудували народний депутат Степан Івахів, та його покійний партнер по бізнесу, депутат Ігор Єремеєв. Схоже тут добре попрацював ландшафтний дизайнер. Зараз ми чуємо гуркіт техніки, у дворі ходять робітники. Дачу готують до купального сезону. Окрім того, кажуть десь серед цих пишних будівель загубилася і дача нещодавно поновленого на посаді прокурора Волині Анатолія Коцури", - йдеться сюжеті.

Нещодавно атовцям виділили 300 земельних ділянок, якраз біля елітних дач. Щоправда будуватися у цій місцині непросто, бо ж немає комунікацій.

"Щоправда земля в атовців на довго не затримується. Одразу ж якимось дивним чином вона опиняється у руках місцевих мільйонерів. Керівник Шацької райради Сергій Карпук каже, що частину земель з цих 300 ділянок, цілком можливо, вже продали", - йдеться у сюжеті.

Зі слів голови райради, земля без комунікацій коштує мало. Мовляв, атовці продають її за безцінь. Каже, світязький берег скуповлює львів’янин. Зараз у власності цього чоловіка 30 гектарів землі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Нептун Показати IP 16 Травня 2018 16:54
Грубе порушення генерального плану Шацького національного природного парку, затвердженого КМУ !
Вася Інтелігент Показати IP 16 Травня 2018 19:05
Розвалити всі дачі,щоб випившим атошникам було де покривало розкинути!!!УРА!!!
Джек Показати IP 17 Травня 2018 15:57
А нашо атовцям земля на світязі? Хай ше в криму дадуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus