USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Маруся Звіробій готова в суді захищати Юлію Кузьменко, яка говорила про викрадення її дітей

12 Грудня 2019 22:45
Волонтерка Маруся Звіробій (Олена Самбул) заявила, що якщо волонтерку, військового медика Юлію Кузьменко (позивний «Ліса»), підозрювану у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, судитимуть, вона виступить на її захист.

Про це вона сказала «5 каналу», коментуючи оприлюднений Національною поліцією аудіозапис, на якому Кузьменко обговорює можливість замаху на Звіробій або викрадення її дітей, пише Інтерфакс Україна.

«Я тільки «Пуму» впізнала. Знаю її з 2014-го року. І характер її знаю. Мені не сподобалось, коли сказали, що вона «лідер». Нагиркала на чоловіка, і це означає, що вона винна? Це маячня якась. Характер – це не показник. Якщо я попереджаю президента, що його можуть підірвати, це ще не означає, що я його хочу підірвати, але мені це «ліплять». Після цього звідки в мене може бути довіра до правоохоронців, їх методів і експертиз? Тому я не дуже довіряю всьому, що я побачила і почула», – заявила вона.

«Коли дівчата моїх дітей обговорювали... Ну, добре придумали... Я ж можу дізнатися, міліціонери в нас теж свої люди. А може, й підробили, я ж не знаю. Нехай розбираються адвокати, поліція. Я зі своїми буду розбиратися, дівчата – зі своїми. Але навіть, якщо цю «Лісу» посадять, я до неї на суд теж прийду її витягувати. Що зробиш? Єдність – вона така», – додала ветеран АТО.

Сьогодні, 12 грудня, у поліції заявили, що фігурантка справи про вбивство журналіста Павла Шеремета Юлія Кузьменко розглядала можливість викрадення дітей волонтерки Марусі Звіробій як «сакральної жертви». Як підтвердження цього поліція оприлюднила на брифінгу розмову Кузьменко.

За даними слідства, Кузьменко займалась пошуком особи, «сакральної жертви», вбивство якої допоможе дестабілізувати ситуацію в країні. В одній зі своїх розмов, які поліцією оприлюднено на брифінгу, Кузьменко обговорювала вчинення цих протиправних дій.

Згідно з оприлюдненою розмовою, жінки розмовляють про те, що цю роль на себе «змогла б взяти» Звіробій або народний депутат Софія Федина, зокрема розглядалась можливість не вбивства, а викрадення дітей Звіробій.

На думку Кузьменко, Звіробій ідеально підійшла б на цю роль, бо вміє «гарно говорити» та має «гарний послужний список» і викликала б у суспільстві значний резонанс та підтримку, йшлося у розмові, оприлюдненій на брифінгу.

Як повідомлялося раніше, мотивом вбивства журналіста Павла Шеремета у Києві влітку 2016 року була дестабілізація суспільно-політичної ситуації. У причетності до вбивства Шеремета слідство підозрює п'ятьох осіб. Це – Яна Дугарь, Юлія Кузьменко, Андрій Антоненко та подружжя Грищенків
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Богдан Сташинський Показати IP 13 Грудня 2019 00:21
Млять це не волонтерки, а якісь садомазохистки з терористичним нахилом, вже ясно як божий день - основна їх ціль гроші на криві. На чиїй по х....р.
Треш Показати IP 13 Грудня 2019 02:52
Хто це взагалі? Захист, ага...
РАЗОМ НАС БАГАТО!!! Показати IP 13 Грудня 2019 03:44
А де пропали Ґрінджоли? Шось скучно без них...
Нато Показати IP 13 Грудня 2019 08:11
А на той час була стабільна ситуація в країні? Яка дестабілізація? Я поки не бачу мотиву.
Юся Показати IP 13 Грудня 2019 08:37
чорт, а не баба..
777 Показати IP 13 Грудня 2019 12:13
Тебе милая самой адвокат скоро понадобится и хорошая партнерша по камере.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus