USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Справа Шеремета: адвокат показав текст розмови Кузьменко про «сакральну жертву»

26 Грудня 2019 08:59
Адвокат підозрюваної у вбивстві журналіста Павла Шеремета Юлії Кузьменко опублікував повний текст розмови, у якій, за словами слідчих, жінка погрожувала зашкодити волонтерці Марусі Звіробій.

Фото розшифрованої розмови адвокат Владислав Добош виклав у Facebook, пише УНІАН.

«На брифінгу МВС, а потім і в суді було публічно відкрито розмову Юлії Кузьменко з особою Т, в якій йдеться про (військову – ред.) Марусю Звіробій, де нібито Юля щось страшне задумує проти Марусі та її діток!

А тепер увага, розшифровка розмови з контекстом, в якому про це говорилося. І нехай мені хтось скаже, що це не політична справа і не розправа...», – написав він.

Нагадаємо, Павло Шеремет загинув у центрі Києва вранці 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля. 12 грудня у Національній поліції заявили, що у причетності до вбивства Шеремета підозрюють п’ятьох осіб: музиканта Андрія Антоненка, Юлію Кузьменко (псевдонім «Ліса»), Яну Дугарь та подружжя Інну («Пума») і Владислава («Буча») Грищенків. Правоохоронці стверджують, що метою вбивства Шеремета була дестабілізація суспільно-політичної ситуації в Україні.

Читати більше: Що відомо про людей, яких підозрюють у вбивстві Шеремета

Раніше суддя Печерського районного суду Києва Сергій Вовк зачитав рішення суду про обрання для іншої підозрюваної у справі вбивства Шеремета медсестри Яни Дугарь запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту до 8 лютого 2020 року. Суд арештував і Юлію Кузьменко.



Грищенкам не оголосили офіційних підозр у справі про вбивство журналіста Павло Шеремета, тому що вони фігурують лише як особи, які можуть володіти певною інформацією.



До правоохоронців звернулися троє журналістів, які поскаржилися на погрози під час засідання апеляційного суду у справі Юлії Кузьменко, яку підозрюють у причетності до вбивства Павла Шеремета. Через звернення поліція відкрила кримінальну справу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Всезнайко Показати IP 26 Грудня 2019 09:20
Мат на маті... Який низький рівень спілкування у лікаря.
Анонім Показати IP 26 Грудня 2019 09:55
Посмотрел видео с неадекватной реакцией адвоката, когда собравшееся в киевском апелляционном суде бродячее быдло заслушивало решение о мере пресечения подозреваемой в убийстве Шеремета. При следующей судебной реформе коллегиям судей нужно дать право на месте пристрелить любое подобное чучело, чтоб не тратить время на жалобы в дисциплинарные органы адвокатуры.
ігор луцький Показати IP 26 Грудня 2019 10:11
Так де розмова про організацію вбивства Шеремета?Колись побачимо?Ніколи.
Правдоруб Показати IP 26 Грудня 2019 10:12
Як би не було сумно але і під час 2-ї світової були як хороші люди серед німецьких солдатів так і погані і так-же в радянській армії, не варто думати що абсолютно ВСІ хто відстоює твою точку зору і твою правду по твою сторону барикад є лише гарною людиною не здатною на погані вчинки...
Гоцул Показати IP 26 Грудня 2019 10:25
Зараз ветеран АТО і доброволець асоціюється з вбивцею ... главк завжди хотів цього домогтися = визнати націоналістичні групи добровольців беруть участь в конфлікті на Донбасі терористами розв'язати війну ... там їх людей полягло не менше як інших в тому ж місці ... так то ... зуб за зуб .... нормальна така тактика - якщо невинні і ті і ці, тоді винні треті ...
Клава Показати IP 26 Грудня 2019 10:35
І це вивергає хірург дитячий "герой". Мат на маті. У мужіковскіх колективах в слесарке і на літейках матюкається менше та й ведуть себе спокійніше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus