USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ілон Маск, який очолив рейтинг багатіїв, подарував Безосу «срібну медаль»

12 Жовтня 2021 14:45
Засновник компаній Tesla, SpaceX та низки інших успішних проєктів Ілон Маск вирішив потролити Джеффа Безоса, якого обігнав у рейтингу найбагатших людей світу.

Як повідомляє Укрінформ, у Твіттері Маск надіслав «срібну медаль» Безосу у відповідь на його допис про Amazon як «найуспішнішу» компанію.

Напередодні Безос оприлюднив фото публікації у Barron’s за 1999 рік, яка критикувала новий на той момент проєкт Amazon, назвавши його «безглуздою бізнес-парадигмою».

«Сьогодні Amazon є однією з найуспішніших компаній світу, яка зробила революцію у двох абсолютно різних галузях», - написав її засновник.

У відповідь Маск виставив піктограму із зображенням срібної медалі з позначенням другого місця. Таким чином він, очевидно, натякнув на останні оновлення рейтингу Bloomberg Billionaires Index у п’ятницю, де був офіційно визнаний найбагатшою людиною світу зі статком $222 мільярди. Капітал Безоса був оцінений у $191 мільярд.
Зауважимо, Маск і Безос упродовж останнього року суттєво збільшили свої капітали та змагаються у рейтингах найбагатших людей планети. Визначити лідерство часом буває складно з огляду на способи оформлення активів, а також коливання вартості акцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus