USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Масштабна пожежа в ОАЕ: після ринку зайнялася лікарня. Відео

6 Серпня 2020 09:27
У Об'єднаних Арабських Еміратах у місті Аджман 5 серпня спалахнула масштабна пожежа на ринку. Все місто накрило димовою завісою, а вогонь згодом перекинувся на лікарню. За кілька годин після початку пожежу вдалося ліквідували.

Почалася пожежа на продуктовому ринку, який декілька місяців стояв закритим через пандемію коронавірусу й карантин, інформує 24 канал з посиланням на Gulf News.

На ринку, який загорівся, торгували фруктами та овочами. З полум'ям боролися численні пожежні бригади. Що саме стало причиною займання влада поки офіційно не повідомляє.

Згодом вогонь перекинувся на лікарню, що розташована поряд з ринком. Через це довелося евакуювати всіх, хто перебував усередині.

За кілька годин пожежу повністю ліквідували. За попередніми даними постраждалих нема – ринок давно стояв закритим, а з лікарні вчасно евакуювали людей.
Зазначимо, 4 серпня масштабні вибухи сколихнули столицю Лівану – Бейрут. Трагедія забрала життя більше ніж сотні людей, тисячі поранені. За попередньою інформацією, вибухнули майже 3 тисячі тонн аміачної селітри, які неналежно зберігались у порту. Ліквідація наслідків вибуху та рятувальні роботи тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus