USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Матір побитого в Парижі українця підозрюють у торгівлі людьми, – ЗМІ

28 Січня 2021 10:12
Французькі журналісти дізналися деякі деталі побиття підлітка з України у Парижі. Також стало відомо, що затримали дев’ятьох молодих людей, які підозрюються у нападі й жорстокому побитті юнака.

Про це повідомляє УНН з посиланням на матеріал ВВС.

Журналісти розповідають, що юнак, якого 15 січня практично в центрі Парижа побила група невідомих, раніше вже потрапляв у поле зору поліції, а його мати звинувачують у торгівлі людьми.

Джерела розповіли Le Figaro, що підліток «був відомий поліції» за дрібне хуліганство.

Причиною інциденту міг стати конфлікт між двома ворожими бандами підлітків, до однієї з яких, як припускають, входить Юрій, розповідають джерела, близькі до слідства.

За інформацією видання, одна з груп з району Богренель раніше напала на іншу, що діє у місті Ванв, що недалеко від Парижа. До першої міг належати Юрій, за що його потім і побили.

Як пише Franceinfo з посиланням на прокуратуру Парижа, вранці 28 січня відбулося затримання дев'ятьох підозрюваних у побитті підлітка. Вони є членами одного угрупування (банди). Відзначається, що розслідування просувається успішно. Молодим людям висунуто підозру у спробі убивства.

ВВС, своєю чергою, пише, що зараз Юрій почувається краще і розчулений підтримкою. 26 січня йому прооперували очі.

Мати Юрія звинувачують у торгівлі людьми

Видання Liberation повідомляє, що мати Юрія Наталя Крушеник фігурує в розслідуванні про торгівлю людьми.

Одинадцять жінок з України поскаржилися, що вона незаконно найняла їх на роботу прибиральницями в компанію V.I.P. ServicesConcierges – консьєрж-сервіс, який переважно обслуговує Airbnb.

Паризька прокуратура вже розпочала попереднє розслідування за скаргами про «приховану» та «нелегальну» працю і торгівлю людьми. На питання, чи пов’язана ця справа із побиттям сина Крушеник в Парижі 15 січня, прокуратура відмовилася відповідати.

Деталі справи про торгівлю людьми

За словами однієї з жінок, вони приїжджали до Франції за туристичною візою та залишалися там після того, як закінчувався її термін дії.

Деяких жінок рекрутували в українській церкві Сен-Жермен-де-Пре в Парижі, де Крушеник працювала викладачем французької мови. В інших випадках оголошення розміщували на Facebook українською мовою.

Всього на компанію V.I.P. ServicesConcierges працювало близько шістдесяти українок, розповідають її колишні робітниці.

Їхня щоденна робота була виснажливою, розповіла жінка, яку звільнили з компанії після того, як вона почала вимагати кращих умов. Також у них не було вихідних, додає жінка. Інколи затримували зарплату чи взагалі не платили.

Водночас Крушеник наполягає, що жінки були влаштовані на роботу законно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
123 Показати IP 28 Січня 2021 11:08
А за нього вже підписались відомі футболісти.
Андрій до 123 Показати IP 28 Січня 2021 11:39
І не тільки футболісти, а й артисти розмовного жанру
Патріот Показати IP 28 Січня 2021 11:35
"Їхня щоденна робота була виснажливою, розповіла жінка, яку звільнили з компанії після того, як вона почала вимагати кращих умов. Також у них не було вихідних, додає жінка. Інколи затримували зарплату чи взагалі не платили." - Просимо цю жіночку до Луцька в "Центр занятості". У нас безліч вільних вакансій з хорошими умовами праці.
Активіст Показати IP 28 Січня 2021 11:36
Не такі вони білі і пухнасті, як подавали ЗМІ на початку.
Анонім Показати IP 28 Січня 2021 12:43
Президент вписався за бандюка побитого бандюками. Так би переймався пораненими воїнами
##Монархіст до Анонім Показати IP 28 Січня 2021 13:05
А не зробив би - в коментарях написали б, "чого Зеленський мовчить як громадян України вбивають за кордоном?". Зрозуміло ж, що Він виходив з доступної йому інформації на той час.
Активіст до ##Монархіст Показати IP 28 Січня 2021 13:18
Побитий не має громадянства України. Тільки родом з Закарпаття.
Лучанин Показати IP 28 Січня 2021 12:53
Чесно, не читав, що являє собою ' торгівля людьми' в українському законодавстві, але якщо це просто незаконне влаштування людей на роботу, то у нас таким половина населення займається!
Nika Показати IP 28 Січня 2021 16:17
У мамули все это впереди!!!
Ага Показати IP 28 Січня 2021 16:49
МАЛО ПОБИЛИ...ДОБАВКИ ТРЕБА ДОДАТИ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus