USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Жорстоке побиття українського підлітка в Парижі: мати розповіла про його стан

3 Лютого 2021 10:24
15-річний підліток з України Юрій Симканич, якого по-звірячому побили у Парижі, вийшов з коми. Нині хлопець перебуває на реабілітації.

Про це повідомляє Сьогодні.

«Слава Богу, Юрчик прокинувся. Нині він приходить до тями, говорить, ходить і їсть. Нас перевели до реабілітаційного центру. Скільки там має бути – не знаємо», – розповіла матір хлопця Наталя Крученик.

Жінка зазначила, що правоохоронні органи розслідують справу побиття, і до того, як це робиться, у неї претензій немає.

«Слідство йде, дев’ятеро затриманих, п’ятеро – за ґратами і четверо – під домашнім арештом», – говорить жінка.

Нагадаємо, 15 січня в районі торговельного центру Beaugrenelle неподалік від Ейфелевої вежі в Парижі сталася масова бійка за участю приблизно 20 осіб. У ній підліток отримав численні травми: переломи рук, пальців, рук, в кількох місцях пробитий череп.

Після цього у французьких ЗМІ з'явилася інформація, що на місці трагедії у Юрія нібито виявили викрутку, а він сам відомий місцевим правоохоронцям. Однак у паризькій прокуратурі це спростовують.

Також з’явилося відео із камер спостережень, які зафіксували побиття підлітка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus