USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Мертва дитина, яку в Луцьку знайшли в пакеті на зупинці, була новонародженою

16 Жовтня 2020 18:24
У Луцьку перехожі виявили пакет, в якому була мертва дитина з навколоплідними водами. Відтак немовля було нещодавно народжене.

Про це в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив директор Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль.

Сталося це близько 17 години на зупинці поблизу міської лікарні. Свідки розповідали, що поруч була жінка, яка не йшла на контакт. Наразі невідомо, чи вона є матір’ю дитини.

Читайте також: Лучанка, яку затримали з мертвим немовлям в пакеті, має ще 2 дітей: подробиці інциденту. Відео

Володимир Шмаль зазначає, що коли бригада прибула на виклик, то тільце дитини вже було холодне і задубіле.

«Пакет не розгортали, бо там ще були навколоплідні води. Чекали на прибуття судмедекспертів та поліції», - зазначив він.

У поліції підтвердили інформацію про інцидент. Зазначається, що заявниця повідомила правоохоронцям, що знайшла тіло дитини в пакеті на вулиці Конякіна та привезла його до міської лікарні. Попередньо встановлено, що саме вона є матір’ю дитини, жінці 26 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Оксана Показати IP 16 Жовтня 2020 19:28
Дикунство
Народна прокуратура Показати IP 16 Жовтня 2020 21:01
Відразу після народження у жінок психіка може перебувати не у зовсім адекватному стані. Це загальновідомий факт, тому навіть у Кримінальному кодексі вбивство матір'ю новонародженої дитини передбачено окремою статтею, як таке, що вчинене при пом'якшуючих обставинах
123 Показати IP 17 Жовтня 2020 09:32
Жахіття
Ввв Показати IP 17 Жовтня 2020 14:18
Інші ...завагітніти не можуть... Народи для них...
Олена до Ввв Показати IP 18 Жовтня 2020 01:59
Може дитина народилася мертвою?
Бузулук Показати IP 17 Жовтня 2020 21:44
А чому дружина вбивці і співучасник аварії Бузулук на центральних каналах дає інтерв’ю? Вона така ж сама вбивця !
Правник Показати IP 18 Жовтня 2020 14:42
Її стан може визначити лише комплексна психіатрична експертиза. Однак, певно розчарую усіх, так як попередньо вона на 99,9% адекватна, і усе добре розуміла... Не зважаючи на наявність двох дітей, народжених в пологовому будинку, батьків яких ймовірно вона і сама не знає, третя дитинка була для неї зайвою, тому і народжувала сама вдома. А могла померти і сама... Яким би не був вирок суду, а він буде однозначно, Бог їй суддя... Ніхто не знає, яким було б життя цієї дитинки, але на таку смерть вона точно не заслужила. P.s. ст.117 КК України Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини під час пологів або відразу після пологів - карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк. Всього ДО 5 років.
Лучанка Показати IP 19 Жовтня 2020 00:02
А чому не вказуєте дані особи,чому немає фото??? Нехай всі знають су... .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus