USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мігранти намагаються прорватися до Польщі: кидають каміння і ламають паркан. Відео

16 Листопада 2021 12:36
Міністерство оборони Польщі повідомило, що мігранти намагаються зруйнувати паркан в районі прикордонного переходу «Кузьніца».

Про це повідомляє «Європейська правда».

«Кузьніца: мігранти напали на наших солдатів і офіцерів з камінням, і намагаються зруйнувати паркан і потрапити до Польщі. Наші служби застосували сльозогінний газ, щоб придушити агресію мігрантів», – йдеться у повідомленні відомства у Twitter.

Читати ще: Чим міграційна криза між Білоруссю та ЄС загрожує Україні та як готується відповісти Київ

Міноборони Польщі також опублікувало відео, на якому видно, як мігранти з території Білорусі кидають каміння в сторону польських прикордонників, а ті відповідають сльозогінним газом.
Нагадаємо, дії Олександра Лукашенка у Білорусі спровокували міграційну кризу на кордонах із Литвою, Латвією та Польщею. Велику колону мігрантів вранці 8 листопада зафіксували очевидці у прикордонному районі Білорусі, яка рухалася до прикордонного КПП «Брузги-Кузниця» на білорусько-польському кордоні. Колону супроводжували люди у військовій формі та з автоматами.

Увечері 9 листопада двом чималим групам нелегальних мігрантів вдалося прорватися через білорусько-польський кордон. Польща стягнула на кордон 13 тисяч військових.

У зв'язку з міграційною кризою на польсько-білоруському кордоні Україна посилила кордон з Білоруссю. Як заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, перебуваючи з візитом на Волині, кордон з Білоруссю додатково охоронятимуть близько 8,5 тисячі військовослужбовців та поліцейських.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 16 Листопада 2021 12:59
2013 год, Янукович в ноябре применил водометы, весь мир это осудил, поляки первые кричали, что это не гуманно. 16 ноября 2021 года, поляки на границе с РБ, применяют водометы и светошумовые гранаты против мигрантов - Европа молчит, поляки считают это гуманно. Причина простая, демократия закончилась, когда это коснулась лично поляков и ЕС. Мир двойных стандартов все больше дискредитирует сам себя.
Лучанин до Анонім Показати IP 16 Листопада 2021 13:26
Одна справа люди вийшли на мітинг, друга, коли хтось нелегально намагається перейти кордон країни. На місці поляків потрібно було б побільше різної техніки туди назвозити, а не просто солдати стоять...
Я до Лучанин Показати IP 16 Листопада 2021 14:28
в Германії і Франції після 2014 року теж не раз на мітинги виходили - і лупили їх і водою в мороз поливали... так що не женіть...
пиняботокс до Анонім Показати IP 16 Листопада 2021 13:37
То ж він водомети застосував до своїх людей, громадян України, які вийшли на мирну акцію, а тут злочинці, - порушники кордону, ЗЛОЧИНЦІ!!!... Хоча кому я кажу, ти за рупіїї маму рідну продаси.
Анонім до Анонім Показати IP 16 Листопада 2021 14:39
Кожна держава захищає свої кордони. Спробуй перейти російський. Тебе або за шкірку кинуть до буцегарні або копняками виженуть назад. так, що все по стндарту.
Фольга на шапочці до Анонім Показати IP 16 Листопада 2021 14:49
Чого скулиш? Все прогнозовано: такі "мирні' хороводи водити місяцями не будуть. Збирай шмоттє з шмурдяком і гайда на поміч "братам по розуму". Тепер "мирних білоруських туристів' весь світ радо зустрічатиме з "хлібом - сіллю". За сюжет не забуть про розп'ятого мальчіка в трусіках і снігурів, бо давно пропагандонського виття не було чути.
Мауглі Показати IP 16 Листопада 2021 14:12
Наші ніяк не дочекаються, щоб сафарі на копчених проводити, речі пошмонати.
Гиг до Мауглі Показати IP 16 Листопада 2021 14:25
Ваші то де, в Туві? Чи в землянці під Ерзанью?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus