USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Міністр здоров’я Польщі: коронавірусу в країні немає

27 Лютого 2020 15:32
Міністр здоров’я Польщі Лукаш Шумовський заявив, що в країні немає підтвердженого випадку коронавірусної інфекції.

Про це міністр повідомив під час конференції 27 лютого, пише TVN24.

Водночас Лукаш Шумовський не виключив, що коронавірус таки дістанеться Польщі.

«Поява вірусу в Польщі – це питання часу», – сказав міністр.

Він поінформував, що станом на 27 лютого 47 людей у Польщі перебувають на спостереженні в лікарнях, 55 осіб – під домашнім карантином і понад 1570 людей – під наглядом санітарних служб.

Окрім того, ще раніше Міністерство здоров’я Польщі спростувало поширювану в ЗМІ інформацію про зараження коронавірусом 25-річної жінки, яку госпіталізували в лікарню міста Лодзь.

Нагадаємо, усім мандрівникам, які подорожують із країн Європи до України, вимірюють температуру на пунктах пропуску, розміщених у Волинській області, зокрема на ПП «Устилуг» та «Ягодин». Також на території області діють два базових медичних заклади, які прийматимуть пацієнтів із підозрою на зараження вірусом, – це обласна інфекційна лікарня і перинатальний центр, куди зможуть звертатися вагітні.

Читайте ще: Чи закуповувати маски вже? Волинянам розповіли про ситуацію з коронавірусом

Також дві бригади швидкої допомоги в Ковелі та Луцьку обслуговуватимуть лише хворих із підозрою на коронавірус. Ще одна бригада працює на ПП «Ягодин».

У цілому в лікувальних закладах у Волинській області, які у випадку фіксації вірусу надаватимуть допомогу пацієнтам, нараховується 167 тисяч хірургічних масок і 200 респіраторів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus