USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

«Молодіжка «Волині» розгромила одеситів

28 Липня 2012 12:49
До Південної Пальміри відправився футбольний клуб «Волинь». Статистика матчей, які відбулись між цими командами, грає зовсім не на користь лучан. То ж, кажуть спортсмени, їм є за що боротись. Так, із рахунком 4:2 на користь наших краян закінчилась гра молодіжок команд вже вчора.

Про це інформує ФК «Волинь».

27 липня гравці основного та молодіжного складу луцької «Волині» відбули до Одеси. Молодіжний склад зіграв у Совіньйоні із візаві «Чорноморця». У підсумку – перемога лучан з рахунком 4:2. «Молодіжка» «Волині» наразі посідає друге місце у турнірній таблиці, за різницею м’ячів поступаючись лише полтавській «Ворсклі». У матчі яскраво показали себе Павлов, Савич, Подригуля та Хомченко.

«Основа» гратиме сьогодні, 28 липня, в 21.00 на стадіоні «Чорноморець». Телетрансляція матчу відбудеться на каналі «Футбол». Судитиме матч Олександр Іванов з Макіївки.

Зазначимо, перша зустріч волинян з «Чорноморцем» з Одеси відбулась 24 травня 1960 року у Луцьку і завершилася відчутною поразкою лучан – 0:3.

Загалом, статистика протистояння «Волині» з моряками не надто вдала для нашої команди. В еліті українського футболу статистика матчів між суперниками така: зіграли 18 матчів, одесити виграли одинадцять, лучани – два поєдинки, зафіксували 5 нічиїх. Різниця голів - 33:10 на користь «Чорноморця». На своєму полі «моряки» ще не програвали «хрестоносцям», а різниця забитих і пропущених песимістична для лучан - 20:4.

У минулому чемпіонаті у виїзному поєдинку «Волині» в Одесі зафіксовано нульову і доволі безбарвну нічию. А в березні у Луцьку «Волинь» несподівано програла 0:2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
A7x Показати IP 28 Липня 2012 13:18
розгромила - це коли перемогла з різницею у 3 м'ячі або більше
antikommi Показати IP 28 Липня 2012 22:55
Яка така *південна пальміра*? Біробіджан максимум...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus