USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Мотор» заберуть у Міноборони

4 Листопада 2011 14:40
За два дні Луцький ремонтний завод «Мотор» перебуватиме на обліку новоствореного концерну «Укроборонпром».

Про це 4 листопада під час проведення Дня депутата журналістам повідомив директор підприємства Микола Матрунчик.

Нова структура об’єднає всі оборонні підприємства України, які "заберуть" у Міністерств оборони та промислової політики.
У межах Дня депутата обранці громади та журналісти відвідали завод «Мотор», який, за словами секретаря міськради Григорія Пустовіта, є одним з найкращих серед заводів України, де ремонтують авіаційні двигуни. «Це справжній флагман своєї галузі», - зауважив він.
Окрім того, депутати відвідали військовий аеродром. «Я хотів, аби обранці ознайомилися з умовами на аеродромі. Є серйозна перспектива створення на його базі цивільного летовища», - додав Пустовіт.
На жаль, на потенційне летовище представники преси потрапити не змогли. У коментарі «ВН» Пустовіт зазначив: «Аеродром – це режимний об’єкт. Щоб потрапити на його територію, потрібен дозвіл з Генерального штабу Збройних Сил України. Для депутатів достатньо погодження зі Львова, а от для журналістів процедура допуску є тривалішою. Спочатку заява йде до Львова, тоді - до Вінниці, останньою інстанцією є Київ. Подати документи вчасно ми, на жаль, не встигли».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я там був Показати IP 4 Листопада 2011 22:18
Ще малим з пацанами на веліках там ганяли, під літаки залазили, вертоліти роздивлялись, все там пошнирили, а вам ВН пропук не дають:)
Лучанин Показати IP 5 Листопада 2011 01:58
От щодо летовища, то цікаво виходить. Я коли вчився в школі (ду-у-у-же давненько це було) і то там побував, по ангарах стрибав, а тут вже так його зарежимили... ??? Що ж вони там зараз роблять?..
yari4ok Показати IP 5 Листопада 2011 11:27
На тому аеродромі корови пасуться! Огородження немає! За поточний рік більше 5 раз катався на велосипеді по злітній смузі. Дорога на летовище відкрита як з Вишкова так і з Ківерцівської вулиці відразу за Луцьком перед заправкаю!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus