USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Ми не можемо сказати «так»: Ердоган знову виступив проти вступу до НАТО Швеції та Фінляндії

16 Травня 2022 22:35
Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган знову заявив, що не підтримує заявки Фінляндії та Швеції на вступ до НАТО.

Про це пише ТСН з посиланням на Star.

Ердоган вважає, що жодна з країн не має чіткої позиції проти терористичних організацій, маючи на увазі Робочу партію Курдистану, яка бореться, в тому числі, і проти влади Анкари.

«Вони заявляли, що не екстрадуватимуть терористів. Туреччина не схвалить приєднання Швеції та Фінляндії до НАТО», – додав він.

Читати ще: Путін розповів, чи помститься Фінляндії та Швеції за вступ до НАТО

Раніше Реджеп Ердоган назвав Швецію та Фінляндію притулком для «терористичних організацій». Туреччина оголосила умови щодо вступу Швеції та Фінляндії до НАТО.

Як ми писали, Фінляндія офіційно подає заявку на вступ до НАТО. Керівництво країни прийняло відповідне рішення на тлі російського вторгнення в Україну. Швеція також ухвалила рішення про подання заявки на членство в НАТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus