USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ми повинні дбати про людей поважного віку, - голова фракції УКРОП у Волиньраді

2 Жовтня 2017 12:31
До Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана голова фракції «УКРОП» у Волинській обласній раді, радник голови облради Вячеслав Рубльов відвідав територіальний центр соціального обслуговування Луцького району. Депутат передав лікарям медичні препарати, яких потребують мешканці цієї установи, інформують у прес-службі волинського УКРОПу.

Зокрема, у відділенні стаціонарного догляду територіального центру, який знаходиться в селі Білосток Луцького району, проживають 34 людини. Це одинокі, малозабезпечені, з інвалідністю, ветерани та люди поважного віку, про яких піклуються соціальні працівники.

«До директора комунального підприємства Волинської обласної ради «Волиньфармпостач» надійшов лист із проханням про допомогу від керівництва терцентру соціального обслуговування, що знаходиться у Білостоці. Ми відгукнулися на це прохання і забезпечили цю установу медпрепаратами, яких вони потребували. Для людей, які там проживають і для працівників надзвичайно важлива така підтримка, шкода, що цього не розуміє держава», – каже Вячеслав Рубльов.

«Люди, які змушені звертатися у такі установи з тих чи інших причин, найбільше потребують уваги з боку оточуючих. Вони одинокі, їх не відвідують рідні і навіть найменша увага, слова підтримки для них означають набагато більше. На жаль, умови для їхнього перебування тут не найкращі, але ми повинні дбати про те, аби ці люди почували себе ліпше, і знали, що про них не забувають», – підкреслив Вячеслав Рубльов.

Довідково.

За міжнародними стандартами, особою похилого віку вважається той, хто досяг 65 років. Таких у світі нині – понад 630 мільйонів, а це приблизно кожна десята людина. До 2050 року число їх у багатьох розвинених країнах збільшиться вдвічі, а загальна кількість складе 2 мільярди осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus