USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ділянці траси Устилуг-Луцьк-Рівне встановили ліхтарі. Фото

15 Грудня 2016 09:14
У селі Ставок Ківерцівського району на вулиці Рівненській вперше провели освітлення. Ліхтарі встановили на ділянці дороги державного значення H 22 (Устилуг-Луцьк-Рівне).

Про це у коментарі повідомив Дернівський сільський голова Олександр Гуч, пише ВолиньPost.

З його слів роботи були виконані за кошти Служби автомобільних доріг у Волинській області. На освітлення витратили 171 тисячу 920 гривень. «Я звертався до них ще торік і, дякуючи Богу, сьогодні це вдалося реалізувати. Технічною частиною займалася підрядна фірма на чолі з Віначевським Анатолієм Леонідовичем, а бюрократичну складову я взяв на себе. Процес був початий у липні цього року і нарешті сьогодні це втілилося в життя. А ідея з освітленням реалізували на прохання жителів села. Коли у минулому році перед виборами запитував в людей, що б вони хотіли покращити, то це було одне з прохань», - розповів сільський голова. Він додав, що згідно умов співпраці зі службою автодоріг, усі витрати щодо замовлення кіловат, лічильника і оплату електроенергії сільська рада бере на себе.

Як відомо, Олександр Гуч – герой Майдану. Сашко отримав вогнепальне поранення в ногу 20 лютого 2014 року. Під час боїв на вулиці Інститутській куля снайпера вцілила Сашкові в ліву ногу. У важкому стані його відправили в клініку АДАССА в Ізраїлі, де 14 березня 2014 року Сашкові зробили надзвичайно складну операцію. Під час місцевих виборів 2015 року ОлександраГуча обрали головою Дернівської сільської ради Ківерцівського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus