USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На хабарі спіймали очільника Держгеокадастру Волині. Фото

3 Квітня 2019 21:15
Очільника Головного управління Держгеокадастру на Волині Олеся Іващенка спіймали на хабарі у тисячі доларів.

Чоловіка затримали 3 квітня близько 19 години на проспекті Перемоги у Луцьку, повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини очевидці.

На місці події працювали співробітники Управління захисту економіки Національної поліції України. Сума неправомірної вигоди, за попередньою інформацією, становила 20 тисяч доларів.

З фото, наданого очевидцями, видно автомобіль Skoda Octavia на житомирській реєстрації. Аналогічне авто є у декларації чиновника, який, до слова, родом з Житомирщини.

Нагадаємо, 30 жовтня 2018 року Іващенко написав заяву на звільнення. Під час прийому Іващенка у Горохові до нього прийшли кілька десятків місцевих атовців, а також активісти із Луцька. Атовці із Горохова та району мали чимало петензій до очільника Держгеокадастру: адже в серпні Іващенко вже обіцяв "розібратися" із ситуацією навколо земель у районі. Різка розмова перейшла у штовханину і на голові Іващенку розбили яйце. Тому він зрештою написав заяву.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Дай Показати IP 4 Квітня 2019 00:32
Боже хай йому вже ніхто не допоможе.
допоки Показати IP 4 Квітня 2019 08:42
допоки не почнуть відрубувати руку злодюгам та хабарникам толку не буде
СБУ Показати IP 4 Квітня 2019 09:18
Відбудеться штрафом,як і працівник УКРТРАНСБЕСПЕКИ в попередньому сюжеті.В Нашій країні все просто.Шоб не посадили за хабар,тоеба дати хабар!
БєльскаЯ Показати IP 4 Квітня 2019 11:14
Суддя гуманний буде за 50 тисяч

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus