USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Київщині прощаються з 5-річним хлопчиком, якого застрелили поліцейські

5 Червня 2019 13:04
У Переяслав-Хмельницькому сьогодні прощаються з 5-річним Кирилом, якого застрелили поліцейські.

Про це повідомляє УНІАН.

Чимало містян прийшли до будинку загиблої дитини, щоб виказати родині свої співчуття. Для бабусі хлопчика довелося викликати швидку, у жінки не витримали нерви і батькам загиблого Кирилка довелося заспокоювати її словами і проханнями протриматися, та попрощатися з малюком, розповідають журналісти ТСН.

На місце трагедії і до місцевого відділку поліції містяни несуть м’які іграшки. На відділку на прапор поліцейські повісили чорну стрічку на знак жалоби. Очікують, що хтось з силовиків прийде і на прощання з Кирилком.
За життя хлопчик боровся з минулої п'ятниці, у дворі в нього влучила куля, в той час як неподалік ймовірно п'яні правоохоронці били по банках. Смерть дитини і спроби поліції приховати злочин збурили суспільство. До того, як лікарі визначили кульове поранення, в поліції говорили, що хлопчик ніби сам упав і вдарився головою. Пізніше - підозрювані відмовилися проходити тест на алкоголь.

Як повідомлялося раніше, 31 травня в Переяслав-Хмельницькому Київської області двоє патрульних напідпитку влаштували стрілянину з вогнепальної зброї по металевих банках та інших предметах, розташованих у місці, де могли перебувати люди. Вони влучили у 5-річного хлопчика Кирила Тлявова, який перебував на дитячому майданчику біля будинку. Дитину госпіталізували. Поліцейських затримали. 3 червня хлопчик помер у столичній лікарні.

Патрульні підозрюються у грубому порушенні громадського порядку, вчиненому із застосуванням вогнепальної зброї групою осіб (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України) та в умисному вбивстві малолітньої дитини, вчиненому групою осіб (п. п. 2, 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

4 червня, суд обрав запобіжні заходи обом підозрюваним у вигляді тримання під вартою до 30 липня без альтернативи внесення застав.

Учора, 4 червня, у Луцьку відбувся мітинг на підтримку батьків загиблого п’ятирічного Кирила Тлявова, якого випадково смертельно поранили працівники поліції Переяслава-Хмельницького.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
еге Показати IP 5 Червня 2019 14:05
Поліцаїв-злочинців не "відмазувати", а садити на нари треба на довго з потрійними термінами відбування покарання за позор честі мундира поліцейського за незаконні вбивства малолітніх дітей і невинних людей!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus