USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Маневиччині відкрили меморіальну дошку полеглому на війні Петрові Кізуну

22 Березня 2023 18:12
У селі Градиськ відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь Кізуна Петра Миколайовича – мешканця цього села, який героїчно загинув 31 липня 2022 року в результаті ворожого обстрілу, під час виконання бойового завдання, в районі населеного пункту Соледар Донецької області, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України.

Про це повідомили у Маневицькій громаді.

На церемонії відкриття меморіальної дошки були присутні рідні, друзі загиблого, побратими, представники релігійних громад, жителі та староста села Тетяна Бідун, начальник відділу культури та туризму Маневицької селищної ради Олександр Піддубний.

Право відкрити меморіальну дошку на будівлі клубу села Градиськ було надано побратимам Героя. Після чого учасники заходу поклали квіти та низько схилили голови на знак великої шани та вічної пам’яті

«Сьогодні ми робимо перший крок для увічнення імені Героя, Петро Кізун назавжди буде в нашій пам’яті, в наших серцях і душах», – зазначив начальник відділу культури та туризму Олександр Піддубний.

Чин освячення меморіальної дошки та поминальну молитву за упокій душ загиблих героїв здійснив отець Михайло із церковним хором храму Святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus