USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На парки і сквери Луцька цьогоріч потрібно 16 млн

19 Лютого 2019 11:14
Для утримання парків, скверів та зелених насаджень Луцька в належному стані цього року потрібно 16 мільйонів гривень.

Про це йшлося 19 лютого під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Директор КП «Парки та сквери міста Луцька» Богдан Феденчук зазначив, що цього разу Програму розвитку та утримання парків та скверів, інших озеленених територій міста Луцька розробили на три роки – на 2019–2021 роки.

Так, цього року на цілі програми потрібно виділити близько 16 мільйонів гривень із міського бюджету.

Загалом на реалізацію програми необхідно 50,9 мільйона гривень.

Розроблена програма передбачає, зокрема, посадку дерев, кущів, очищення прибережних смуг, меліоративних каналів від самосівів і бур’янів, придбання необхідного обладнання та техніки, встановлення бюветів із прокладанням мережі, влаштування компостних ям, прибирання територій, видалення сухостійких, повалених дерев, косіння газонів, а також реконструкцію зеленої зони центральних алей парків, їх квіткове оформлення.

Як зауважив директор департаменту ЖКГ міськради Юрій Крась, програма передбачає теж топогеодезичну зйомку в рамках реконструкції парку 900-річчя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus