USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На період карантину КП «Луцькі ринки» звільнять підприємців від оплати оренди

30 Березня 2020 12:46
На період карантину КП «Луцькі ринки» не будуть стягувати плату за оренду торгового місця з підприємців, з якими є чинні договори і які призупинили свою діяльність на час карантину.

Таке рішення на позачерговий виконком буде винесене і щодо КП «Луцькі ринки», повідомив на своїй сторінці у фейсбуці радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«Останніми днями до нас звертається чимало підприємців з ринків міста щодо стягнення плати за оренду торгового місця. Повідомляємо, що власники ринків згідно нещодавно прийнятого закону звільнені від сплати податку на землю, орендної плати за землю та податку на нерухомість, а тому з точки зору фінансової спроможності цілком можуть не нараховувати плату за оренду торгового місця, до чого ми їх і закликаємо.

Таке рішення на позачерговий виконком буде винесене і щодо КП «Луцькі ринки». На період карантину КП «Луцькі ринки» не будуть стягувати плату за оренду торгового місця з підприємців, з якими є чинні договори і які призупинили свою діяльність на час карантину.

Також від імені міської ради звертаємося до орендодавців, що здійснюють діяльність в нашому місті долучитися до тих підприємств й підприємців, які об’єднуються, щоб пережити кризу й допомагають один одному й просимо не нараховувати орендарям, що призупинили діяльність у зв’язку з карантином орендну плату за час вимушеного простою.

Вказане звернення буде продубльовано в рішенні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Окрім того, додатково повідомляємо, що ми будемо звільняти на період карантину власників рекламних конструкцій від плати за розміщення зовнішньої реклами, орендарів комунальних приміщень – від орендної плати за приміщення, власників МАФів – від плати за користування окремими конструктивними елементами благоустрою у разі, якщо діяльність дійсно призупинена», – йдеться в дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дідо Показати IP 30 Березня 2020 13:03
Не звільнення ,а відтермінування. Чого місто має втрачати доходи. коли багато підприємців працюють у режимі доставки ,використовуючи місце на ринку під склад.
скептик до дідо Показати IP 30 Березня 2020 13:53
тобі треба нараховувати податки із зарплати міністра, бо ти такий самий шибко вумний
Анонім до дідо Показати IP 30 Березня 2020 13:58
То сиди правильний і голодний,дідуган.Товар де тримати,тобі додому завести контейнери?Проснувся і немаєш з ким поговорити?Вдихни і видихни,стане легше.
Андрій Показати IP 30 Березня 2020 14:12
Пропоную тому "дідо" компенсувати збитки, які несуть зараз підприємці, зі своєї пенсії... Щоб... говорив всілякі нісенітниці менше !
бабо до дідо Показати IP 30 Березня 2020 15:51
А скільки з них платили ті податки -процентів 30?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus